19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Refah Partisi Gebze’de sahaya indi!

Gebze 23.09.2019 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Refah Partisi Gebze’de sahaya indi!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Ağustos Ayı İl Divanı Toplantısı Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

YRP il ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılım sağladığı il divan toplantısına, basın yayın kuruluşları da yoğun ilgi gösterdiler. İl başkan yardımcıları ve ilçe başkanlarının tek tek raporlarını vermesinin ardından ilk sözü il başkanı Mehmet Aras aldı. Aras’ın konuşmasının satır başları şu şekilde; Kocaeli ilimizde emniyet müdürlüğünün 3 işçi almak için açtığı ilana, yüzlerce insan başvuru yapıyor. Neden çünkü, işsizlik rekor seviyede, milleti ekmeğe muhtaç ettiniz. Ülkeyi getirdiğiniz yer işte burası.” ifadelerini kullandı. ARKADAN KAÇAN FİNCANCI ÇIRAKLARI! Eline aldığı Kütahya fincanını kalabalığa gösteren Aras;  “Vakti ile bir fincancı çırağı, kendi işini kurup başına geçmiş, fakat bir türlü fincanın kulpunu gövdesi ile birleştirmeyi başaramamış. Çaresizlik içinde ustasından yardım isteyen çırağa ustası, kendisinin yanında uzun yıllar çalışır ise kulpu fincana yapıştıracağını söylemiş. Yıllar sonra mesleğe sebat eden çırağına, işin püf noktasını öğreten ustası, böylelikle çırağın kulpu fincana yapıştırmasını sağlamış. Bu günkü iktidar partisi başarısızdır. Çünkü ustanın yanından kaçmışlardır.” dedi. TERZİ GEBZE’DE KONUŞTU! Aras’ın konuşması sonrası kendisine söz verilen İstanbul il başkanı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli teşkilatının çok şanslı olduğunu ifade eden Terzi, Türkiye siyasetinin birkaç ustasını bulunduğunu ve bu ustalardan birinin de Kocaeli il başkanı, Mehmet Aras olduğunu ifade etti. SAHAYA İNDİLER Yoğun katılım ile miting havasında geçen divan toplantısı sonrası il ve ilçe yönetimi Gebze caddelerinde halk ile buluştu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras’a yürüyüşünde, İstanbul il başkanı Hüseyin Terzi’de eşlik etti. Vatandaşların ‘Erbakan ne zaman Gebze’ye gelecek, onu Gebze’de görmek istiyoruz’ diyen vatandaşa Erbakan’ın en kısa sürede Gebze’ye geleceğini söyledi.  
Yeniden Refah Partisi (YRP) Ağustos Ayı İl Divanı Toplantısı Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

YRP il ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılım sağladığı il divan toplantısına, basın yayın kuruluşları da yoğun ilgi gösterdiler. İl başkan yardımcıları ve ilçe başkanlarının tek tek raporlarını vermesinin ardından ilk sözü il başkanı Mehmet Aras aldı. Aras’ın konuşmasının satır başları şu şekilde; Kocaeli ilimizde emniyet müdürlüğünün 3 işçi almak için açtığı ilana, yüzlerce insan başvuru yapıyor. Neden çünkü, işsizlik rekor seviyede, milleti ekmeğe muhtaç ettiniz. Ülkeyi getirdiğiniz yer işte burası.” ifadelerini kullandı.

ARKADAN KAÇAN FİNCANCI ÇIRAKLARI!

Eline aldığı Kütahya fincanını kalabalığa gösteren Aras;  “Vakti ile bir fincancı çırağı, kendi işini kurup başına geçmiş, fakat bir türlü fincanın kulpunu gövdesi ile birleştirmeyi başaramamış. Çaresizlik içinde ustasından yardım isteyen çırağa ustası, kendisinin yanında uzun yıllar çalışır ise kulpu fincana yapıştıracağını söylemiş. Yıllar sonra mesleğe sebat eden çırağına, işin püf noktasını öğreten ustası, böylelikle çırağın kulpu fincana yapıştırmasını sağlamış. Bu günkü iktidar partisi başarısızdır. Çünkü ustanın yanından kaçmışlardır.” dedi.

TERZİ GEBZE’DE KONUŞTU!

Aras’ın konuşması sonrası kendisine söz verilen İstanbul il başkanı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kocaeli teşkilatının çok şanslı olduğunu ifade eden Terzi, Türkiye siyasetinin birkaç ustasını bulunduğunu ve bu ustalardan birinin de Kocaeli il başkanı, Mehmet Aras olduğunu ifade etti.

SAHAYA İNDİLER

Yoğun katılım ile miting havasında geçen divan toplantısı sonrası il ve ilçe yönetimi Gebze caddelerinde halk ile buluştu. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras’a yürüyüşünde, İstanbul il başkanı Hüseyin Terzi’de eşlik etti. Vatandaşların ‘Erbakan ne zaman Gebze’ye gelecek, onu Gebze’de görmek istiyoruz’ diyen vatandaşa Erbakan’ın en kısa sürede Gebze’ye geleceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.