Refahlı gençler hızlı başladı!

Gebze 18.07.2019 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Refahlı gençler hızlı başladı!

Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Gebze’nin mahalle ve köylerinde teşkilatlanıyor.

Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Gebze’nin mahalle ve köylerinde teşkilatlanıyor.  Başarılı çalışmaları ile tüm Gebze halkının takdirini toplayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci ve Yönetimi köy ve mahalle çalışmalarına da hız verdiler. Geçtiğimiz günlerde Mollafenari Köyü’nde Teşkilatlanma Başkanı Cabir Bilikci başkanlığında toplanan Genç Refah Gebze teşkilatı köylerden sorumlu başkan olarak Cüneyt Kurt’u atadı. Köylerde hummalı bir çalışmaya başlayacaklarını belirten Cüneyt Kurt, “Köylerimizde yaşayan gençlerimizin hepsine ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.  Gebze’yi dört bölgeye bölen gençlik teşkilatı Birinci Bölge Başkanı Sinan Gökcan, İkinci Bölge Başkanı’nı Halilcan Özdemir, Üçüncü Bölge Başkanı Mustafa Tosyalı, Dördüncü Bölge Başkanı Cüneyt Kurt olarak belirledi.  VAATLER SIRALANDI Genç Refah Gebze İlçe Başkanı Halil Bilikci, “Gebze’mizde bizim iktidarımızda hiçbir gencimiz ekonomik sebeplerle eğitim ve sağlık imkânından mahrum kalmayacaktır. Gençlerimizin spor yapma imkânlarının arttırılması için ciddi yatırımlar yapılacaktır. Öğrencilerin fiziksel bir engelleri yoksa ilkokuldan itibaren mutlaka bir spor ile ilgilenmeleri için teşvik sistemi uygulanacaktır. Başarılı olanların, yüksek burslar ile ödüllendirilmeleri gibi teşvikler geliştirilecektir. Profesyonel spor kulüplerinin amatör branşlarına devlet desteği sağlanarak, daha fazla gencimizin spor yapması sağlanacaktır. ZARARLI ALIŞKANLIKLAR ÖNLENECEK Gençlerimizin evliliklerinde, ev ve araba edinmelerinde bir defaya mahsus devlet katkısı sağlanacaktır. İlk defa ticarete atılan 30 yaş ve altı gençlerimizin kurdukları şirketler 2 yıl süreyle vergiden muaf tutulacaktır. Yurtdışı ihracat ve ithalat işleri ile uğraşacak gençlerimiz için devlet destekli paket programlar-eğitimler düzenlenecek ülkeye muhtemel katkılarını en üst düzeye çıkarmaları sağlanacaktır. İş yerlerindeki çıraklık, kalfalık kanunu yeniden gözden geçirilecek, gençlerimizin yasal haklarının istismar edilmesi önlenecektir. Gençlerimizin maruz kalabileceği zararlı alışkanlıkların önlenmesi için her türlü tedbir alınacaktır.  ÇOCUKLARIMIZ TOPLUMA KAZANDIRILACAK Aileler, eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları ve diyanet teşkilatı gençlerin zihinsel, ruhsal ve bedensel gelişimlerine zarar verecek her türlü soruna karşı iş birliği içinde mücadele edecektir. Uyuşturucu batağına saplanmış, kurtulmaya çalışan gençlerimize acil psikolojik, manevi ve tıbbi destekler verilerek topluma yeniden kazandırılmalarına çalışılacaktır. Gençliğimizin ilkokuldan itibaren kaldığı yurtlarda tedbirler ve denetimler en üst seviyeye çıkarılarak herhangi bir şekilde istismar edilmelerinin önüne geçilecektir. Toplumun kanayan bir yarası olan sokak çocukları sorunu acil olarak çözülecektir. Sokak çocukları sokaklardan kurtarılarak devletin koruması altına alınacak ve bu çocuklarımız toplumsal hayata kazandırılacaktır” şeklinde konuştu.
Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Gebze’nin mahalle ve köylerinde teşkilatlanıyor.

Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı Gebze’nin mahalle ve köylerinde teşkilatlanıyor.  Başarılı çalışmaları ile tüm Gebze halkının takdirini toplayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikci ve Yönetimi köy ve mahalle çalışmalarına da hız verdiler. Geçtiğimiz günlerde Mollafenari Köyü’nde Teşkilatlanma Başkanı Cabir Bilikci başkanlığında toplanan Genç Refah Gebze teşkilatı köylerden sorumlu başkan olarak Cüneyt Kurt’u atadı. Köylerde hummalı bir çalışmaya başlayacaklarını belirten Cüneyt Kurt, “Köylerimizde yaşayan gençlerimizin hepsine ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.  Gebze’yi dört bölgeye bölen gençlik teşkilatı Birinci Bölge Başkanı Sinan Gökcan, İkinci Bölge Başkanı’nı Halilcan Özdemir, Üçüncü Bölge Başkanı Mustafa Tosyalı, Dördüncü Bölge Başkanı Cüneyt Kurt olarak belirledi. 

VAATLER SIRALANDI

Genç Refah Gebze İlçe Başkanı Halil Bilikci, “Gebze’mizde bizim iktidarımızda hiçbir gencimiz ekonomik sebeplerle eğitim ve sağlık imkânından mahrum kalmayacaktır. Gençlerimizin spor yapma imkânlarının arttırılması için ciddi yatırımlar yapılacaktır. Öğrencilerin fiziksel bir engelleri yoksa ilkokuldan itibaren mutlaka bir spor ile ilgilenmeleri için teşvik sistemi uygulanacaktır. Başarılı olanların, yüksek burslar ile ödüllendirilmeleri gibi teşvikler geliştirilecektir. Profesyonel spor kulüplerinin amatör branşlarına devlet desteği sağlanarak, daha fazla gencimizin spor yapması sağlanacaktır.

ZARARLI ALIŞKANLIKLAR ÖNLENECEK

Gençlerimizin evliliklerinde, ev ve araba edinmelerinde bir defaya mahsus devlet katkısı sağlanacaktır. İlk defa ticarete atılan 30 yaş ve altı gençlerimizin kurdukları şirketler 2 yıl süreyle vergiden muaf tutulacaktır. Yurtdışı ihracat ve ithalat işleri ile uğraşacak gençlerimiz için devlet destekli paket programlar-eğitimler düzenlenecek ülkeye muhtemel katkılarını en üst düzeye çıkarmaları sağlanacaktır. İş yerlerindeki çıraklık, kalfalık kanunu yeniden gözden geçirilecek, gençlerimizin yasal haklarının istismar edilmesi önlenecektir. Gençlerimizin maruz kalabileceği zararlı alışkanlıkların önlenmesi için her türlü tedbir alınacaktır. 

ÇOCUKLARIMIZ TOPLUMA KAZANDIRILACAK

Aileler, eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları ve diyanet teşkilatı gençlerin zihinsel, ruhsal ve bedensel gelişimlerine zarar verecek her türlü soruna karşı iş birliği içinde mücadele edecektir. Uyuşturucu batağına saplanmış, kurtulmaya çalışan gençlerimize acil psikolojik, manevi ve tıbbi destekler verilerek topluma yeniden kazandırılmalarına çalışılacaktır. Gençliğimizin ilkokuldan itibaren kaldığı yurtlarda tedbirler ve denetimler en üst seviyeye çıkarılarak herhangi bir şekilde istismar edilmelerinin önüne geçilecektir. Toplumun kanayan bir yarası olan sokak çocukları sorunu acil olarak çözülecektir. Sokak çocukları sokaklardan kurtarılarak devletin koruması altına alınacak ve bu çocuklarımız toplumsal hayata kazandırılacaktır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.