19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Refahlı kadınlar uyuşturucuya dikkat çekti!

Gebze 27.06.2019 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Refahlı kadınlar uyuşturucuya dikkat çekti!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ‘Uyuşturucu ile Mücadele Günü’ dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, “Toplumların gelişiminde genç neslin varlığı ve dinamizmi önemli bir yer tutar. Gençliğin toplumlar içinde ne denli büyük öneme sahip olduğunu bilen şer odakları; bir toplumu çökertmek için önce işe gençlikten başlamaktadır. Çünkü gençliği yıkmak demek, adeta toplumu temelinden çökertmek demektir. Bu sebepten gençlik bağımlılık tuzakları ile manevi yönden çökertilmeye çalışılmaktadır. Tekel yetkililerinin açıklamalarına göre Ülkemizde yılda ortalama bir milyar litre içki tüketilmektedir.  TUZAKLARA KOLAY DÜŞÜYORLAR Uyuşturucu alışkanlığı ve kaçakçılığı, manevi boşluklar ve buhranlar içinde kıvranan gençliğe kurulan tuzakların en tahrip edicisidir. Kim olduğu yaratılış gayesinin ne olduğu öğretilmeyen gençliğimiz bu tuzaklara kolayca düşe bilmektedir. Siyasi, hukuki, ekonomik ve eğitim alanlarında gerekli adımların, denetimlerin ve yaptırımların atılmayışı gençliğin kendine yabancı özentili, batı hayranı bir hal almasını beraberinde getirmiştir. Bir milletin güçlü olması için, Evlatlarının bir yandan ilim öğrenmesi bir yandan nefis terbiyesi yapması öbür taraftan cihat etmesi lazım gelir. İşte gençliğimizi bu tuzaklardan uzak tutabilmek adına gerekli bütün adımları atabilecek iradeyi göstermek için biz varız.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ‘Uyuşturucu ile Mücadele Günü’ dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, “Toplumların gelişiminde genç neslin varlığı ve dinamizmi önemli bir yer tutar. Gençliğin toplumlar içinde ne denli büyük öneme sahip olduğunu bilen şer odakları; bir toplumu çökertmek için önce işe gençlikten başlamaktadır. Çünkü gençliği yıkmak demek, adeta toplumu temelinden çökertmek demektir. Bu sebepten gençlik bağımlılık tuzakları ile manevi yönden çökertilmeye çalışılmaktadır. Tekel yetkililerinin açıklamalarına göre Ülkemizde yılda ortalama bir milyar litre içki tüketilmektedir. 

TUZAKLARA KOLAY DÜŞÜYORLAR

Uyuşturucu alışkanlığı ve kaçakçılığı, manevi boşluklar ve buhranlar içinde kıvranan gençliğe kurulan tuzakların en tahrip edicisidir. Kim olduğu yaratılış gayesinin ne olduğu öğretilmeyen gençliğimiz bu tuzaklara kolayca düşe bilmektedir. Siyasi, hukuki, ekonomik ve eğitim alanlarında gerekli adımların, denetimlerin ve yaptırımların atılmayışı gençliğin kendine yabancı özentili, batı hayranı bir hal almasını beraberinde getirmiştir. Bir milletin güçlü olması için, Evlatlarının bir yandan ilim öğrenmesi bir yandan nefis terbiyesi yapması öbür taraftan cihat etmesi lazım gelir. İşte gençliğimizi bu tuzaklardan uzak tutabilmek adına gerekli bütün adımları atabilecek iradeyi göstermek için biz varız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.