19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Rehavete kapılmak yok!

Spor 15.03.2017 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Rehavete kapılmak yok!

Darıca G.B Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, Pazar günü oynanacak olan Denizli BBSK maçı öncesinde tedbiri elden bırakmıyor. Can derdinde olan rakiplerini dikkate almaları gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, ‘’Rehavete kapılmak yok’’ dedi.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 27.haftasında karşılaşacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan sarı yeşilli temsilcimiz, küme düşmeme mücadelesi veren rakibini devirerek zorlu virajı kayıpsız geçmek istiyor. Ligde tam 14 haftadır galibiyet alamayan Denizli ekibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. DENİZLİ AFYON’A ÇELME TAKMIŞTI Rakibin küme düşme hattında olduğunu ve kendilerini çok zor bir maç beklediğini futbolcularına hatırlatan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, rakibi asla hafife almamaları gerektiğini söyledi. Lider Afyonspor’un Denizli deplasmanında takıldığını hatırlatan Gündoğdu, aynı durumu kendilerinin yaşamaması için mental toplantılara ağırlık verdiği öğrenildi. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi temsilcimiz Darıca G.B 3-1 kazanmayı başarmıştı.
Darıca G.B Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, Pazar günü oynanacak olan Denizli BBSK maçı öncesinde tedbiri elden bırakmıyor. Can derdinde olan rakiplerini dikkate almaları gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, ‘’Rehavete kapılmak yok’’ dedi.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 27.haftasında karşılaşacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan sarı yeşilli temsilcimiz, küme düşmeme mücadelesi veren rakibini devirerek zorlu virajı kayıpsız geçmek istiyor. Ligde tam 14 haftadır galibiyet alamayan Denizli ekibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

DENİZLİ AFYON’A ÇELME TAKMIŞTI

Rakibin küme düşme hattında olduğunu ve kendilerini çok zor bir maç beklediğini futbolcularına hatırlatan Teknik Direktör Galip Gündoğdu, rakibi asla hafife almamaları gerektiğini söyledi. Lider Afyonspor’un Denizli deplasmanında takıldığını hatırlatan Gündoğdu, aynı durumu kendilerinin yaşamaması için mental toplantılara ağırlık verdiği öğrenildi. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi temsilcimiz Darıca G.B 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.