19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Reina Katili Yakalandı

16.01.2017 - 23:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Reina Katili Yakalandı

Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov, Esenyurt'ta yakalandı.

Esenyurt'ta düzenlenen operasyon sonucunda yakalanan teröristin yanında oğlunun da bulunduğu öğrenildi. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi. Ayrıntılar geliyor... KIRGIZ ARKADAŞININ EVİNDE OĞLUYLA YAKALANDI Esenyurt'ta saldırganın bulunduğu bir siteye operasyon düzenleyen emniyet güçleri, teröristi Kırgız arkadaşının evinde 4 yaşındaki oğluyla birlikte yakaladı. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi. OĞLU İLE KAÇMIŞTI   Terörist Abdulkadir Masharipov'un eşi Maltepe'de bir eve düzenlenen operasyonla geçtiğimiz hafta yakalanmıştı. Masharipov'un ise saldırıdan sonra yanına 4 yaşındaki oğlunu alarak kaçtığı tespit edilmişti. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyla ilişkili oldukları iddiasıyla 35 kişiyi gözaltına almıştı.
Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov, Esenyurt'ta yakalandı.

Esenyurt'ta düzenlenen operasyon sonucunda yakalanan teröristin yanında oğlunun da bulunduğu öğrenildi. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor...

KIRGIZ ARKADAŞININ EVİNDE OĞLUYLA YAKALANDI

Esenyurt'ta saldırganın bulunduğu bir siteye operasyon düzenleyen emniyet güçleri, teröristi Kırgız arkadaşının evinde 4 yaşındaki oğluyla birlikte yakaladı. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.


OĞLU İLE KAÇMIŞTI

 

Terörist Abdulkadir Masharipov'un eşi Maltepe'de bir eve düzenlenen operasyonla geçtiğimiz hafta yakalanmıştı. Masharipov'un ise saldırıdan sonra yanına 4 yaşındaki oğlunu alarak kaçtığı tespit edilmişti.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırıyla ilişkili oldukları iddiasıyla 35 kişiyi gözaltına almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.