Reina saldırganıyla birlikte yakalanan 3 kadının sırrı çözüldü!

17.01.2017 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Reina saldırganıyla birlikte yakalanan 3 kadının sırrı çözüldü!

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Esenyurt'ta DEAŞ'lı bir teröristin evinde yakalandı. Saldırganla birlikte aynı evde yakalanan üç kadının 3 Afrika ülkesinden olduğu belirlendi. Teröristlerin, DEAŞ'e katılmak için gelen Afrika uyruklu kadınları kaldıkları sitede dikkat çekmemek için kullandığı ve alışveriş ihtiyaçlarının bu kadınlar tarafından görüldüğü öğrenildi.   Beşiktaş Ortaköy'deki gece kulübüne düzenlenen saldırının faili Abdülgadir Masharipov'un yakalanmasıyla çökertilen terör örgütü DEAŞ hücresinin, alışveriş ve yer değiştirmede dikkat çekmemek için siyahi kadınları kullandığı tespit edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından Ortaköy'deki gece kulübü saldırganının yakalanması için yürütülen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, yılbaşı gecesi 39 kişinin öldürüldüğü saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan şüpheli Masharipov'un yakalanması için art arda operasyonlar düzenlendi.

İstanbul 'deki gece kulübü 'da 39 kişiyi katleden terörist Esenyurt'ta DEAŞ'lı bir teröristin evinde yakalandı. Saldırganla birlikte aynı evde yakalanan üç kadının 3 Afrika ülkesinden olduğu belirlendi. Teröristlerin, DEAŞ'e katılmak için gelen Afrika uyruklu kadınları kaldıkları sitede dikkat çekmemek için kullandığı ve alışveriş ihtiyaçlarının bu kadınlar tarafından görüldüğü öğrenildi.

 

Beşiktaş 'deki gece kulübüne düzenlenen saldırının faili Abdülgadir Masharipov'un yakalanmasıyla çökertilen terör örgütü DEAŞ hücresinin, alışveriş ve yer değiştirmede dikkat çekmemek için siyahi kadınları kullandığı tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından Ortaköy'deki gece kulübü saldırganının yakalanması için yürütülen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, yılbaşı gecesi 39 kişinin öldürüldüğü saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan şüpheli Masharipov'un yakalanması için art arda operasyonlar düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.