“Reisle yan yana ülkeme şekil vermek en büyük hedefim”

Röportaj 27.04.2018 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Reisle yan yana ülkeme şekil vermek en büyük hedefim”

Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak siyasi yaşamına devam eden Darıca’nın ve bölgemizin parlayan siyaset yıldızı Derviş Bozkurt’un aday adaylığı başvurusu aslında hiç sürpriz olmadı. Sahip olduğu donanım, eğitim, Ak Parti’ye olan sevdası, lider Erdoğan’a olan bağlılığı onun yeni Türkiye’nin yeni sisteminde zincirin bir halkası olması nedenlerin sadece görünen kısmıydı.       Onun aday olmak adına geçerli olan sebeplerinin başında, “Allah uzun ömür versin” diyerek başladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan yada onun değimi ile REİS ile bir arada hemen yanıbaşında siyaset yapma isteği üst safhada … “Yeni bir sistem var. Reis’in verdiği işleri yapacaksın. Bundan daha büyük şeref ve vazife olamayacağı için aday adayıyım.” Derken de niyetine mühür vuruyordu. “Daha gençsin, yolun başındasın” söylemlerinden daha çok yol yürüdüğü ilçe gençlik kolları başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile yaptığı görüşmede büyük destek görmesi, hele de, “Senden daha iyisi kim olacak” sözleri onu iyiden iyiye bu yolda kararlığını ortaya koydu. Bozkurt’ta zaten  “Onların onayını almadan bu yola çıkamazdım.” Derken yol birlikteliğine verdiği değeri ortaya koydu. Sadece Partililer mi? “Darıca’da desteğini alamayacağım kimsenin olmadığını düşünüyorum. Darıca 200 bin nüfus ile temsil noktasında neden geri kalsın? Neden kendini temsil edemesin? Ben teşkilata girerken tam karşımda olan insanlar, aday adayı olduğumu duyduklarında arkamda durarak destek verdiler. Bu da bana güç veriyor. “diyerek bütün ilçenin desteğini alarak bu yola çıktığını belirtti. Kolay değil… Emek vermeden hiçbir  hedefe ulaşılmıyor. Bozkurt biliyor bu sürecin nasıl işleyeceğini, Anlatıyor da… “İlçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanlarını ziyarete başlayacağım. Aday adaylarımızın hepsi ile tanışıp, birebir görüşerek birlikte bir yol izlemek istiyorum. Kimseyi kimseden koparmak istemiyorum. Sonuçta hizmet ettiğimiz davanın yolu aynı. “ Diyor ama bu Darıca ile sınırlı olmazdı… Koskoca Kocaeli’nin vekili olmak için diğer ilçeler de de çalışma yapmak gerekiyor diyoruz, Bozkurt’ta bize, “Ben sadece Kocaeli’nin milletvekili olmayacağım. Türkiye’nin seçilmiş bir milletvekili olacağım. Bizim herkesi ve her kesimi temsil etmemiz gerekiyor. Kartepe’deki de, Kandıra’daki de, Tekirdağ’daki de, Ardahan’daki vatandaşlarımız da bizim ve hepsine hizmet edeceğim. “ diyerek cevaplıyor… Bize de Derviş Bozkurt’a çıktığı bu yolda başarılar dilemek, aday adaylığının Darıca’ya Kocaeli’ye ve ülkemize hayırlar getirmesini dilemekten başka bir şey kalmıyor.   Derviş Bozkurt Kimdir? 1988 Gebze doğumluyum. Aslen ardahanlıyım. İlk orta ve lise eğitimini darıcada tamamladım. Ankara Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. 2014 yılında kendi firmamı kurdum. Eski gençlik kolları ilçe başkan yardımcısıyım. Evliyim bir erkek evladım var.

Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak siyasi yaşamına devam eden Darıca’nın ve bölgemizin parlayan siyaset yıldızı Derviş Bozkurt’un aday adaylığı başvurusu aslında hiç sürpriz olmadı. Sahip olduğu donanım, eğitim, Ak Parti’ye olan sevdası, lider Erdoğan’a olan bağlılığı onun yeni Türkiye’nin yeni sisteminde zincirin bir halkası olması nedenlerin sadece görünen kısmıydı.

 

 

 

Onun aday olmak adına geçerli olan sebeplerinin başında, “Allah uzun ömür versin” diyerek başladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan yada onun değimi ile REİS ile bir arada hemen yanıbaşında siyaset yapma isteği üst safhada … “Yeni bir sistem var. Reis’in verdiği işleri yapacaksın. Bundan daha büyük şeref ve vazife olamayacağı için aday adayıyım.” Derken de niyetine mühür vuruyordu.

“Daha gençsin, yolun başındasın” söylemlerinden daha çok yol yürüdüğü ilçe gençlik kolları başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ile yaptığı görüşmede büyük destek görmesi, hele de, “Senden daha iyisi kim olacak” sözleri onu iyiden iyiye bu yolda kararlığını ortaya koydu. Bozkurt’ta zaten  “Onların onayını almadan bu yola çıkamazdım.” Derken yol birlikteliğine verdiği değeri ortaya koydu.

Sadece Partililer mi? “Darıca’da desteğini alamayacağım kimsenin olmadığını düşünüyorum. Darıca 200 bin nüfus ile temsil noktasında neden geri kalsın? Neden kendini temsil edemesin? Ben teşkilata girerken tam karşımda olan insanlar, aday adayı olduğumu duyduklarında arkamda durarak destek verdiler. Bu da bana güç veriyor. “diyerek bütün ilçenin desteğini alarak bu yola çıktığını belirtti.

Kolay değil… Emek vermeden hiçbir  hedefe ulaşılmıyor. Bozkurt biliyor bu sürecin nasıl işleyeceğini, Anlatıyor da… “İlçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanlarını ziyarete başlayacağım. Aday adaylarımızın hepsi ile tanışıp, birebir görüşerek birlikte bir yol izlemek istiyorum. Kimseyi kimseden koparmak istemiyorum. Sonuçta hizmet ettiğimiz davanın yolu aynı. “ Diyor ama bu Darıca ile sınırlı olmazdı… Koskoca Kocaeli’nin vekili olmak için diğer ilçeler de de çalışma yapmak gerekiyor diyoruz, Bozkurt’ta bize, “Ben sadece Kocaeli’nin milletvekili olmayacağım. Türkiye’nin seçilmiş bir milletvekili olacağım. Bizim herkesi ve her kesimi temsil etmemiz gerekiyor. Kartepe’deki de, Kandıra’daki de, Tekirdağ’daki de, Ardahan’daki vatandaşlarımız da bizim ve hepsine hizmet edeceğim. “ diyerek cevaplıyor…

Bize de Derviş Bozkurt’a çıktığı bu yolda başarılar dilemek, aday adaylığının Darıca’ya Kocaeli’ye ve ülkemize hayırlar getirmesini dilemekten başka bir şey kalmıyor.

 

Derviş Bozkurt Kimdir?

1988 Gebze doğumluyum. Aslen ardahanlıyım. İlk orta ve lise eğitimini darıcada tamamladım. Ankara Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. 2014 yılında kendi firmamı kurdum. Eski gençlik kolları ilçe başkan yardımcısıyım. Evliyim bir erkek evladım var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.