19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

REKTÖR ASLAN, GÜLER’E GİTTİ!

Gebze 31.05.2018 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

REKTÖR ASLAN, GÜLER’E GİTTİ!

GTÜ Rektör V. Aslan’dan Kaymakam Güler’e ziyaret GTÜ Rektör V. Prof. Dr. M. Hasan Aslan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e nezaket ziyaretinde bulundu. Aslan’ı makamında kabul eden Güler, GTÜ’nün başarılı grafiğinden dolayı üniversitenin akademik, idari personellerini ve öğrencilerini kutladığını belirtti. Güler, Türkiye’nin üniversite sıralamalarında en girişimci ve yenilikçi, akademik başarısı en iyi üniversitelerinden birinin Gebze’de olmasının, bölgeye önemli katkılar sağladığını ifade etti. ASLAN TEŞEKÜR ETTİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. GTÜ Rektör V. Prof. Dr. M. Hasan Aslan ise Güler’e ziyareti kabullerinden ötürü teşekkür etti. GTÜ’ nün akademik başarısına ek olarak, bulunduğu bölgede bir araştırma üniversitesinden beklenen tüm konularda var olan çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ve bu çalışmaların sürekliliğinin sağlanacağını ifade ederek, üniversitenin ülkeye ve bölgeye katkılarının artarak devam edeceğini belirtti. Aslan ziyarette üniversitede yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerin ardından makamdan ayrıldı.
GTÜ Rektör V. Aslan’dan Kaymakam Güler’e ziyaret GTÜ Rektör V. Prof. Dr. M. Hasan Aslan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e nezaket ziyaretinde bulundu. Aslan’ı makamında kabul eden Güler, GTÜ’nün başarılı grafiğinden dolayı üniversitenin akademik, idari personellerini ve öğrencilerini kutladığını belirtti. Güler, Türkiye’nin üniversite sıralamalarında en girişimci ve yenilikçi, akademik başarısı en iyi üniversitelerinden birinin Gebze’de olmasının, bölgeye önemli katkılar sağladığını ifade etti.

ASLAN TEŞEKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. GTÜ Rektör V. Prof. Dr. M. Hasan Aslan ise Güler’e ziyareti kabullerinden ötürü teşekkür etti. GTÜ’ nün akademik başarısına ek olarak, bulunduğu bölgede bir araştırma üniversitesinden beklenen tüm konularda var olan çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ve bu çalışmaların sürekliliğinin sağlanacağını ifade ederek, üniversitenin ülkeye ve bölgeye katkılarının artarak devam edeceğini belirtti. Aslan ziyarette üniversitede yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgilendirmelerin ardından makamdan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.