19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Rektör Görgün’ün Gebzespor aşkı

Spor 05.07.2017 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Rektör Görgün’ün Gebzespor aşkı

Gebzespor’a olan yakınlığı ve ilgisi ile bilinen Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün, Mor Menekşeler için önemli bir hamle daha yaptı.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde göreve başladığı günden bu yana Gebzespor’a verdiği destekle spor otoritelerinin büyük beğenisini kazanan GTÜ Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün, üniversitenin 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni için yaptırılan davetiyelerine Gebzespor’un renkleri olan mor beyaz renkleri kullandırdı. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DA ULAŞTI Fırsat buldukça Gebzespor maçlarını yerinde takip eden, üstelik üniversitede görev yapan öğretim üyelerini de maça götürmeyi ihmal etmeyen Rektör Görgün, GTÜ’nün kurumsal renklerinin dışına çıkarak mor-beyazlı davetiyelerle Gebzespor’a güzel bir jest yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm üniversitelere ulaşan mor-beyaz renkli davetiyeler, özellikle Gebzespor camiasında büyük bir ilgi odağı oldu. 6 Temmuz Perşembe günü GTÜ Şenlik Alanı’nda yapılacak olan mezuniyet töreni saat 17.00’da başlayacak.
Gebzespor’a olan yakınlığı ve ilgisi ile bilinen Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün, Mor Menekşeler için önemli bir hamle daha yaptı.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde göreve başladığı günden bu yana Gebzespor’a verdiği destekle spor otoritelerinin büyük beğenisini kazanan GTÜ Rektörü Prof.Dr.Haluk Görgün, üniversitenin 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni için yaptırılan davetiyelerine Gebzespor’un renkleri olan mor beyaz renkleri kullandırdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A DA ULAŞTI

Fırsat buldukça Gebzespor maçlarını yerinde takip eden, üstelik üniversitede görev yapan öğretim üyelerini de maça götürmeyi ihmal etmeyen Rektör Görgün, GTÜ’nün kurumsal renklerinin dışına çıkarak mor-beyazlı davetiyelerle Gebzespor’a güzel bir jest yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm üniversitelere ulaşan mor-beyaz renkli davetiyeler, özellikle Gebzespor camiasında büyük bir ilgi odağı oldu. 6 Temmuz Perşembe günü GTÜ Şenlik Alanı’nda yapılacak olan mezuniyet töreni saat 17.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.