GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Restoranda çıkan yangından 3 kişi zehirlendi

Gebze 22.10.2018 - 08:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Restoranda çıkan yangından 3 kişi zehirlendi

Gebze’de bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay, Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir restoranın 2. katında elektrik kesintisi nedeni ile çalıştırılan jeneratörden yangın çıktı. Depo kısmında çıkan yangın bir anda büyürken, yangın sırasında restoranda yemek yiyen vatandaşlar, dumanları görünce panikle dışarı çıktı. Çevredeki vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri restorandan yükselen alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile alevler kısa sürede kontrol atına alınarak söndürülürken, dumandan etkilen 3 kişi ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde yangının jeneratörden kaynaklandığı belirlendi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Gebze’de bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir restoranın 2. katında elektrik kesintisi nedeni ile çalıştırılan jeneratörden yangın çıktı. Depo kısmında çıkan yangın bir anda büyürken, yangın sırasında restoranda yemek yiyen vatandaşlar, dumanları görünce panikle dışarı çıktı. Çevredeki vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri restorandan yükselen alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile alevler kısa sürede kontrol atına alınarak söndürülürken, dumandan etkilen 3 kişi ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde yangının jeneratörden kaynaklandığı belirlendi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.