Resul Tat’ın acı günü

Gebze 31.12.2015 - 08:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Resul Tat’ın acı günü

Gebze iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gaffur Tat hakkın rahmetine yürüdü.

AK Parti Gebze teşkilatı eski yöneticilerinden ve iki dönem Gebze Belediyesi meclis üyeliği yapan bölgenin tanınan simalarından Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gafur Tat hayatını kaybetti. Özel bir hastanede kanser tedavisi gören ağabey Tat, hayata gözlerini yumdu. 47 yaşındaki Gaffur Tat, aynı zamanda 3 çocuk babasıydı. Gebze’de mobilya işyeriyle uğraşan Gaffur Tat da Gebze Belediyesi’nde meclis üyeliği görevinde bulunmuştu. Gaffur Tat’ın cenazesi yarın Mustafapaşa Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek. Cenazenin hangi vakitte kaldırılacağı ise henüz belirtilmeli. hedef Gazetesi olarak merhum Gaffur Tat’a Allah’tan rahmet başta Resul Tat olmak üzere ailesine ve tüm yakınlarına rabri cemil niyaz ediyoruz.
Gebze iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gaffur Tat hakkın rahmetine yürüdü.

AK Parti Gebze teşkilatı eski yöneticilerinden ve iki dönem Gebze Belediyesi meclis üyeliği yapan bölgenin tanınan simalarından Avukat Resul Tat’ın ağabeyi Gafur Tat hayatını kaybetti. Özel bir hastanede kanser tedavisi gören ağabey Tat, hayata gözlerini yumdu. 47 yaşındaki Gaffur Tat, aynı zamanda 3 çocuk babasıydı. Gebze’de mobilya işyeriyle uğraşan Gaffur Tat da Gebze Belediyesi’nde meclis üyeliği görevinde bulunmuştu. Gaffur Tat’ın cenazesi yarın Mustafapaşa Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek. Cenazenin hangi vakitte kaldırılacağı ise henüz belirtilmeli.

hedef Gazetesi olarak merhum Gaffur Tat’a Allah’tan rahmet başta Resul Tat olmak üzere ailesine ve tüm yakınlarına rabri cemil niyaz ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.