19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Roberto Carlos, Akhisar'la Anlaştı

Spor 02.01.2015 - 20:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Roberto Carlos, Akhisar'la Anlaştı

Akhisar Belediyespor, Sivasspor'dan ayrılan teknik direktör Roberto Carlos ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Alınan kötü sonuçlar sonrasında Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Akhisar Belediyespor, Sivasspor'dan ayrılan Roberto Carlos ile anlaştı. PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR Akhisar Belediyespor Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Radyospor'da yaptığı açıklamayla anlaşmayı duyurdu. Eryüksel, Brezilyalı teknik direktör ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarırın söylerken, "Roberto Carlos, perşembe günü geliyor" dedi. CUMA GÜNÜ İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK Roberto Carlos'un 8 Ocak 2015 günü Akhisar'a geleceği ve 9 Ocak 2015 Cuma günü ise Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde imza töreni düzenleneceği aktarıldı. Öte yandan Akhisar Belediyespor'un devre kampının 20 Ocak 2015 Cumartesi günü Antalya'da başlayacağı belirtildi.
Akhisar Belediyespor, Sivasspor'dan ayrılan teknik direktör Roberto Carlos ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Alınan kötü sonuçlar sonrasında Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Akhisar Belediyespor, Sivasspor'dan ayrılan Roberto Carlos ile anlaştı.

PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

Akhisar Belediyespor Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, Radyospor'da yaptığı açıklamayla anlaşmayı duyurdu. Eryüksel, Brezilyalı teknik direktör ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarırın söylerken, "Roberto Carlos, perşembe günü geliyor" dedi.

CUMA GÜNÜ İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Roberto Carlos'un 8 Ocak 2015 günü Akhisar'a geleceği ve 9 Ocak 2015 Cuma günü ise Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde imza töreni düzenleneceği aktarıldı.

Öte yandan Akhisar Belediyespor'un devre kampının 20 Ocak 2015 Cumartesi günü Antalya'da başlayacağı belirtildi.

Roberto Carlos, Akhisar'la Anlaştı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.