Romantik Hırsız, Çaldığı Şalı Sevgilisine Hediye Etmiş

01.12.2015 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Romantik Hırsız, Çaldığı Şalı Sevgilisine Hediye Etmiş

Bursa'da mağaza ve beyaz eşya dükkanlarına girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlılardan birinin çaldığı şalı sevgilisi olan B.T.'ye hediye ettiği ortaya çıktı.

Bursa'da 16 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birinin mağazadan çaldığı şalı sevgilisine hediye ettiği ortaya çıktı. PARMAK İZİ VE KAMERA KAYITLARI ELE VERDİ Edinilen bilgiye göre, M.K. (18), S.Ç. (25) ve C.Z.'nin (23) Bursa'nın çeşitli bölgelerinde lüks mağaza ve beyaz eşya dükkanlarında televizyon, ısıtıcı, ayakkabı ve kıyafet çaldığı tespit edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şahısları parmak izi ve kamera kayıtları sayesinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin Bursa'da toplam 16 farklı dükkandan hırsızlık yaptığı ve çalıntı eşyaların A.A., R.K. ve Ş.Ö. tarafından satın alındığı öğrenildi. Haklarında gerekli işlem yapılan alıcılar serbest bırakıldı. MAĞAZADAN ÇALDIĞI ŞALI SEVGİLİSİNE HEDİYE ETMİŞ 16 farklı iş yerinden beyaz eşya ve kıyafet hırsızlığı yapan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden C.Z.'nin lüks bir mağazadan çaldığı şalı sevgilisi olan B.T.'ye hediye ettiği öğrenildi.
Bursa'da mağaza ve beyaz eşya dükkanlarına girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlılardan birinin çaldığı şalı sevgilisi olan B.T.'ye hediye ettiği ortaya çıktı.

Bursa'da 16 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden birinin mağazadan çaldığı şalı sevgilisine hediye ettiği ortaya çıktı.

PARMAK İZİ VE KAMERA KAYITLARI ELE VERDİ

Edinilen bilgiye göre, M.K. (18), S.Ç. (25) ve C.Z.'nin (23) Bursa'nın çeşitli bölgelerinde lüks mağaza ve beyaz eşya dükkanlarında televizyon, ısıtıcı, ayakkabı ve kıyafet çaldığı tespit edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şahısları parmak izi ve kamera kayıtları sayesinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin Bursa'da toplam 16 farklı dükkandan hırsızlık yaptığı ve çalıntı eşyaların A.A., R.K. ve Ş.Ö. tarafından satın alındığı öğrenildi. Haklarında gerekli işlem yapılan alıcılar serbest bırakıldı.

MAĞAZADAN ÇALDIĞI ŞALI SEVGİLİSİNE HEDİYE ETMİŞ

16 farklı iş yerinden beyaz eşya ve kıyafet hırsızlığı yapan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden C.Z.'nin lüks bir mağazadan çaldığı şalı sevgilisi olan B.T.'ye hediye ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.