19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Rotayı İstanbul’a çevirdi!

Kocaeli 15.04.2019 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Rotayı İstanbul’a çevirdi!

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Haydar Akar, bu kez İstanbul seçimlerinde dair değerlendirmelerde bulundu. 31 Mart seçimleri sonrası mazbatasını alamayan Fatma Kaplan Hürriyet için uzun süre mücadele eden Akar, bu kez rotayı İstanbul’a çevirdi ve CHP Adayı Ekrem İmamoğlu için çağrıda bulundu. Akar, yaptığı değerlendirme de “ İstanbul’un 39 ilçesi var. Büyükçekmece dışındaki 38 ilçede yaşayan vatandaşlarımızın tümü Büyükçekmeceliler ile birlikte Büyükçekmece’de oy kullandıklarını kabul etsek bile - Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Seçimini etkiler - Büyükçekmece Belediye Meclis üyelik seçimlerini etkiler - Büyükçekmece mahalleri muhtarlık seçimlerini etkiler”dedi. BÜYÜKŞEHİR’İ ETKİLEMEZ Büyükçekmece seçimlerinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı etkilemeyeceğini ileri süren Akar, “Seçimlerde Türkiye’nin her hangi bir yerinde sadece bir oy kullanabiliyorsunuz. İstanbul sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımız hangi ilçede yaşarlarsa yaşasınlar, hangi ilçede oy kullanırlarsa kullansınlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sadece bir oy kullanabiliyorlar. Sonuç Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı.”diye konuştu.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Haydar Akar, bu kez İstanbul seçimlerinde dair değerlendirmelerde bulundu. 31 Mart seçimleri sonrası mazbatasını alamayan Fatma Kaplan Hürriyet için uzun süre mücadele eden Akar, bu kez rotayı İstanbul’a çevirdi ve CHP Adayı Ekrem İmamoğlu için çağrıda bulundu. Akar, yaptığı değerlendirme de “ İstanbul’un 39 ilçesi var. Büyükçekmece dışındaki 38 ilçede yaşayan vatandaşlarımızın tümü Büyükçekmeceliler ile birlikte Büyükçekmece’de oy kullandıklarını kabul etsek bile

- Büyükçekmece Belediye Başkanlığı Seçimini etkiler

- Büyükçekmece Belediye Meclis üyelik seçimlerini etkiler

- Büyükçekmece mahalleri muhtarlık seçimlerini etkiler”dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İ ETKİLEMEZ

Büyükçekmece seçimlerinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı etkilemeyeceğini ileri süren Akar, “Seçimlerde Türkiye’nin her hangi bir yerinde sadece bir oy kullanabiliyorsunuz. İstanbul sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımız hangi ilçede yaşarlarsa yaşasınlar, hangi ilçede oy kullanırlarsa kullansınlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sadece bir oy kullanabiliyorlar. Sonuç Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.