Rövanş maçı 20 Aralık’ta

Spor 12.12.2018 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Rövanş maçı 20 Aralık’ta

  (İKİ LOGO DA JPEGTE, ANTALYA LOGOSU SOLDA OLSUN) Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin, 5.turdaki rakibi Antalyaspor ile oynayacağı rövanş karşılaşmanın programı belli oldu. 20 Aralık Perşembe günü oynanacak olan ikinci maç, Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 13.45’te başlayacak. İlk maçtan 2-2’lik avantajlı skorla evine dönen sarı yeşilli temsilcimiz, rövanş maçında zoru başararak kupa tarihindeki başarılarına bir yenisini eklemek istiyor.

  (İKİ LOGO DA JPEGTE, ANTALYA LOGOSU SOLDA OLSUN)

Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin, 5.turdaki rakibi Antalyaspor ile oynayacağı rövanş karşılaşmanın programı belli oldu. 20 Aralık Perşembe günü oynanacak olan ikinci maç, Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 13.45’te başlayacak. İlk maçtan 2-2’lik avantajlı skorla evine dönen sarı yeşilli temsilcimiz, rövanş maçında zoru başararak kupa tarihindeki başarılarına bir yenisini eklemek istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.