ROZA'NIN BAŞARISI

Gebze 27.11.2015 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ROZA'NIN BAŞARISI

Gebze Sözcü Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Kocaeli Batı Yakası Yılın Enleri ödül töreninde Tiyatroza’da ödül alanlar arasındaydı. Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı açıklama da “Bizlere yılın tiyatro grubu ödülünü layık gören Sayın İrfan Yormaz'a ve jüriye sonsuz teşekkürler. Ödülümüzü duayen gazeteci Ercan Sarıçam’dan aldık. Bu ödül bütün Tiyatro Roza ailesinindir. Bizlere inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum. Ekip olarak ilk günkü tiyatro aşkımızla ve her geçen gün genişleyen ailemizle, kendimizi sürekli geliştirerek emin adımlarla ilerliyoruz. Biliyoruz ki arkamızda birçok insanın hayır duası var. Mevla bizlere destek olan, olmaya herkesten razı olsun. Daha yapacak çok işimiz var ve henüz yolun başındayız. Teşekkürler GEBZE” dedi.

Gebze Sözcü Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Kocaeli Batı Yakası Yılın Enleri ödül töreninde Tiyatroza’da ödül alanlar arasındaydı.

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı açıklama da “Bizlere yılın tiyatro grubu ödülünü layık gören Sayın İrfan Yormaz'a ve jüriye sonsuz teşekkürler. Ödülümüzü duayen gazeteci Ercan Sarıçam’dan aldık. Bu ödül bütün Tiyatro Roza ailesinindir. Bizlere inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum. Ekip olarak ilk günkü tiyatro aşkımızla ve her geçen gün genişleyen ailemizle, kendimizi sürekli geliştirerek emin adımlarla ilerliyoruz. Biliyoruz ki arkamızda birçok insanın hayır duası var. Mevla bizlere destek olan, olmaya herkesten razı olsun. Daha yapacak çok işimiz var ve henüz yolun başındayız. Teşekkürler GEBZE” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.