S.S 167 Nolu Kooperatif seçime gidiyor

Gebze 10.05.2019 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

S.S 167 Nolu Kooperatif seçime gidiyor

Ali Rıza Taşlı önderliğinde değişimden yana tavır alan S.S.167 Nolu Gebze Minübüs Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 16 Haziran’da seçime gidiyor.

Ali Rıza Taşlı önderliğinde değişimden yana tavır alan S.S.167 Nolu Gebze Minübüs Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 16 Haziran’da seçime gidiyor. MEVCUT YÖNETİM MİLADINI DOLDURDU Mevcut başkan Kemal Okumuş ve yönetiminden rahatsız olan üyelerin en kısa zamanda seçim olması için yaptığı çalışmalar karşılığını buldu. 16 Haziran’da Alı Rıza Taşlı’yı başkan olarak görmek isteyen S.S.167 Nolu Gebze Minübüs Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri,’’ Mevcut yönetimden çok rahatsızız.  Kooperatifte adaletsiz bir yönetim anlayışı var. Bugün itibariyle mevcut yönetimin üyelerin ihtiyaçlarını karşılamadığını sorunları çözmede yetersiz kaldığını, vatandaş ve resmi kurumlar ile ikili ilişkilerde sorunluluklarını yerine getiremediğinden ötürü değişim kaçınılmaz olmuştur. Biz üyeler Ali Rıza Taşlı’yı başkan görmek istiyoruz.  Başkan adayımızın tüm sorunları çözeceğine inanıyoruz’’ şeklinde görüş belirtiler. TAŞLI, ‘’ SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’’ Göreve geldiklerinde öncelikle üyelerin sorunlarını şeffaf ve adil bir yöntemle çözeceklerini belirten Ali Rıza Taşlı ve yönetim kurulu,’’ Vatandaş ile resmi kurumlarla ilişkileri düzelteceğiz. Üyelerimizi ikinci plana atmayacağız. Kooperatifimizi üyelerimiz ile hep birlikte yöneteceğiz. Sorun üreten değil hizmet üreten bir yönetim anlayışımızla geliyoruz’’ dedi.
Ali Rıza Taşlı önderliğinde değişimden yana tavır alan S.S.167 Nolu Gebze Minübüs Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 16 Haziran’da seçime gidiyor.

Ali Rıza Taşlı önderliğinde değişimden yana tavır alan S.S.167 Nolu Gebze Minübüs Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 16 Haziran’da seçime gidiyor.

MEVCUT YÖNETİM MİLADINI DOLDURDU

Mevcut başkan Kemal Okumuş ve yönetiminden rahatsız olan üyelerin en kısa zamanda seçim olması için yaptığı çalışmalar karşılığını buldu. 16 Haziran’da Alı Rıza Taşlı’yı başkan olarak görmek isteyen S.S.167 Nolu Gebze Minübüs Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri,’’ Mevcut yönetimden çok rahatsızız.  Kooperatifte adaletsiz bir yönetim anlayışı var. Bugün itibariyle mevcut yönetimin üyelerin ihtiyaçlarını karşılamadığını sorunları çözmede yetersiz kaldığını, vatandaş ve resmi kurumlar ile ikili ilişkilerde sorunluluklarını yerine getiremediğinden ötürü değişim kaçınılmaz olmuştur. Biz üyeler Ali Rıza Taşlı’yı başkan görmek istiyoruz.  Başkan adayımızın tüm sorunları çözeceğine inanıyoruz’’ şeklinde görüş belirtiler.

TAŞLI, ‘’ SORUNLARI HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’’

Göreve geldiklerinde öncelikle üyelerin sorunlarını şeffaf ve adil bir yöntemle çözeceklerini belirten Ali Rıza Taşlı ve yönetim kurulu,’’ Vatandaş ile resmi kurumlarla ilişkileri düzelteceğiz. Üyelerimizi ikinci plana atmayacağız. Kooperatifimizi üyelerimiz ile hep birlikte yöneteceğiz. Sorun üreten değil hizmet üreten bir yönetim anlayışımızla geliyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.