Ş.Urfa’ya sürprizimiz var!

Spor 22.11.2018 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ş.Urfa’ya sürprizimiz var!

Şanlıurfaspor’u gözüne kestiren Darıca Gençlerbirliği’nde teknik patron Oktay Derelioğlu, zorlu maçta rakibini şaşırtmanın planlarını yapıyor. Sürpriz kadro tercihleriyle bilinen Derelioğlu, sabırlı bir futbol anlayışıyla Şanlıurfaspor’u tespit ettiği zaaflarından vuracak.

Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Oktay Derelioğlu Şanlıurfaspor’u oyuncularına adeta ezberletiyor. Antrenman öncesinde yaptığı teorik çalışmalarda oyuncularına galibiyetin şifrelerini veren Derelioğlu, zorlu deplasmanda sürpriz bir ilk 11 sürebilir. RAKİPLER ŞAŞIP KALIYOR Göreve geldiğinden bu yana kadroda yer alan oyuncularının tamamına yakınına şans veren Derelioğlu, alışılagelmişin dışındaki saha içi dizilimiyle rakiplerini şaşırtıyor. Sürpriz hamleleri nedeniyle oyunculara ‘forma aslanın ağzında’ mesajını veren Derelioğlu’nun, adaletli forma dağıtım prensibi hiç kuşkusuz tüm oyuncuların performanslarını ciddi derecede yukarıya çekiyor. İLK 11’İNİ BELLİ ETMİYOR Taktiksel çalışmalarda ilk 11’ini belli etmeyerek tüm oyuncularını fiziksel ve mental olarak hazır tutan Derelioğlu, yarın yapılacak olan son antrenmanda Ş.Urfaspor maçı için kafasında ilk 11’i şekillendirecek. Temsilcimizde sakatlığı süren Adem Aydın’ın dışında eksik bir futbolcu bulunmuyor.
Şanlıurfaspor’u gözüne kestiren Darıca Gençlerbirliği’nde teknik patron Oktay Derelioğlu, zorlu maçta rakibini şaşırtmanın planlarını yapıyor. Sürpriz kadro tercihleriyle bilinen Derelioğlu, sabırlı bir futbol anlayışıyla Şanlıurfaspor’u tespit ettiği zaaflarından vuracak.

Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği’nde bu karşılaşmanın hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Oktay Derelioğlu Şanlıurfaspor’u oyuncularına adeta ezberletiyor. Antrenman öncesinde yaptığı teorik çalışmalarda oyuncularına galibiyetin şifrelerini veren Derelioğlu, zorlu deplasmanda sürpriz bir ilk 11 sürebilir.

RAKİPLER ŞAŞIP KALIYOR

Göreve geldiğinden bu yana kadroda yer alan oyuncularının tamamına yakınına şans veren Derelioğlu, alışılagelmişin dışındaki saha içi dizilimiyle rakiplerini şaşırtıyor. Sürpriz hamleleri nedeniyle oyunculara ‘forma aslanın ağzında’ mesajını veren Derelioğlu’nun, adaletli forma dağıtım prensibi hiç kuşkusuz tüm oyuncuların performanslarını ciddi derecede yukarıya çekiyor.

İLK 11’İNİ BELLİ ETMİYOR

Taktiksel çalışmalarda ilk 11’ini belli etmeyerek tüm oyuncularını fiziksel ve mental olarak hazır tutan Derelioğlu, yarın yapılacak olan son antrenmanda Ş.Urfaspor maçı için kafasında ilk 11’i şekillendirecek. Temsilcimizde sakatlığı süren Adem Aydın’ın dışında eksik bir futbolcu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.