19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ş.Urfa’ya tam kadro çıkarma!

Spor 13.11.2018 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ş.Urfa’ya tam kadro çıkarma!

Gebzespor yönetimi, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyesi Şener Çelikkaleli’nin sahibi olduğu Hazal Otomotiv’de sabah kahvaltısında bir araya gelen mor beyazlı yönetim, durum değerlendirmesi yaptı. Kulübün idari ve mali durumunu masaya yatıran yöneticiler, sportif konuları da masaya yatırarak istişare yaptı. KARAKÖPRÜ ÖNCESİ PARA DOPİNGİ Toplantıya tüm yöneticilerin eksiksiz olarak katıldığı gözlenirken, yönetimin Pazar günü oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı için tam kadro Şanlıurfa’ya giderek, birlik ve beraberlik ortamını bir kez daha gözler önüne serecekleri öğrenildi. Öte yandan Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, zorlu Karaköprü deplasmanı öncesinde takıma para dopingi yaparak, teknik heyet ve futbolculara bir miktar para ödeme kararı aldı.

Gebzespor yönetimi, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyesi Şener Çelikkaleli’nin sahibi olduğu Hazal Otomotiv’de sabah kahvaltısında bir araya gelen mor beyazlı yönetim, durum değerlendirmesi yaptı. Kulübün idari ve mali durumunu masaya yatıran yöneticiler, sportif konuları da masaya yatırarak istişare yaptı.

KARAKÖPRÜ ÖNCESİ PARA DOPİNGİ

Toplantıya tüm yöneticilerin eksiksiz olarak katıldığı gözlenirken, yönetimin Pazar günü oynanacak olan Karaköprü Belediyespor maçı için tam kadro Şanlıurfa’ya giderek, birlik ve beraberlik ortamını bir kez daha gözler önüne serecekleri öğrenildi. Öte yandan Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyeleri, zorlu Karaköprü deplasmanı öncesinde takıma para dopingi yaparak, teknik heyet ve futbolculara bir miktar para ödeme kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.