19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SIR'DAN BAŞKAN KÖŞKER'E TEŞEKKÜR!

Spor 25.08.2017 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SIR'DAN BAŞKAN KÖŞKER'E TEŞEKKÜR!

EMRE VE YAVUZ’UN TRANSFERLERİ KÖŞKER’İN KATKILARI İLE GERÇEKLEŞTİ

Gebzespor’un yeni sezonda şampiyon olmasını isteyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in bu doğrultuda gerekenin yapılmasını istediği, yönetimin kurulunun da Emre Özkurt ve Yavuz Özsevim transferlerini gerçekleştirdiği öğrenildi.  İlker Çakır’ın Gebzespor’a başkan olmasından sonra kulübe olan bakış açısı değişen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, doğru yönetilen Gebzespor’un yanında olduğunu yeni dönemde de gösteriyor. Sezon hazırlıklarının start aldığı günde takımı yalnız bırakmayan ve yaptığı konuşmada futbolculara güvenini dile getiren Başkan Köşker, şuana kadar gelinen noktadan son derece memnun.  Afyon kampında oynanan hazırlık maçlarından haberdar olan Başkan Köşker’in Gebzespor’un şampiyon olmasını istediği ve bu doğrultuda gerekenin yapılmasını yönetime söylediği öğrenildi.  KÖŞKER SAYESİNDE HUZURLU KAMP Emre Özkurt ve Yavuz Özsevim’in transferlerini Başkan Köşker’in katkılarıyla gerçekleştiren Gebzespor’da Sportif Direktör Abbas Sır, huzurlu bir kamp döneminden geçtiklerini ve bunu sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e şükranlarını sunduklarını söyledi. Köşker’in desteğini yanlarında gördüklerini ifade eden Sır, “Gebzespor, Gebze’nin bir markasıdır. Sayın başkanımız Adnan Bey bu markanın her zaman yanında ve destekçisi olmuştur. Gebzespor’umuzun elde edeceği başarılar kentimize güzellik katacağına, moral vereceğine, sporun gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
EMRE VE YAVUZ’UN TRANSFERLERİ KÖŞKER’İN KATKILARI İLE GERÇEKLEŞTİ

Gebzespor’un yeni sezonda şampiyon olmasını isteyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in bu doğrultuda gerekenin yapılmasını istediği, yönetimin kurulunun da Emre Özkurt ve Yavuz Özsevim transferlerini gerçekleştirdiği öğrenildi. 

İlker Çakır’ın Gebzespor’a başkan olmasından sonra kulübe olan bakış açısı değişen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, doğru yönetilen Gebzespor’un yanında olduğunu yeni dönemde de gösteriyor. Sezon hazırlıklarının start aldığı günde takımı yalnız bırakmayan ve yaptığı konuşmada futbolculara güvenini dile getiren Başkan Köşker, şuana kadar gelinen noktadan son derece memnun.  Afyon kampında oynanan hazırlık maçlarından haberdar olan Başkan Köşker’in Gebzespor’un şampiyon olmasını istediği ve bu doğrultuda gerekenin yapılmasını yönetime söylediği öğrenildi. 

KÖŞKER SAYESİNDE HUZURLU KAMP

Emre Özkurt ve Yavuz Özsevim’in transferlerini Başkan Köşker’in katkılarıyla gerçekleştiren Gebzespor’da Sportif Direktör Abbas Sır, huzurlu bir kamp döneminden geçtiklerini ve bunu sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e şükranlarını sunduklarını söyledi. Köşker’in desteğini yanlarında gördüklerini ifade eden Sır, “Gebzespor, Gebze’nin bir markasıdır. Sayın başkanımız Adnan Bey bu markanın her zaman yanında ve destekçisi olmuştur. Gebzespor’umuzun elde edeceği başarılar kentimize güzellik katacağına, moral vereceğine, sporun gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.