SIR’DAN İMPARATOR’A ZİYARET

Spor 11.02.2017 - 02:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SIR’DAN İMPARATOR’A ZİYARET

Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, şu sıralarda Kozan Belediyespor’u çalıştıran eski Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin’i ziyaret etti.

Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Kozan Belediyespor Teknik Direktörü Ramazan Silin ile bir araya geldi. İki sezon Darıca Gençlerbirliği’nde görev yapan ve ligin ilk yarısında sarı yeşilli temsilcimizle yollarını ayırarak Adana temsilcisi Kozan Belediyespor’la anlaşan Ramazan Silin, yarın Gölcükspor ile oynayacağı maç öncesinde ilimize geldi. SIR: RAMAZAN HOCA BAŞARILARINA DEVAM EDECEK Darıca Gençlerbirliği taraftarlarının ‘İmparator’ lakabını taktığı Teknik Direktör Ramazan Silin ile bir araya gelen gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, deneyimli teknik patrona moral ziyaretinde bulundu. Ramazan Hoca ve ekibinin ilk 3 maçta elde ettiği skorlara dikkat çeken Sır, ‘’Ramazan Hoca ligin ikinci yarısında başta lider Sancaktepe karşısında elde edilen galibiyetin yanı sıra Beylerbeyi deplasmanında alınan 1 puan ve son Erzincan galibiyeti ile kendisinin ne kadar önemli bir teknik direktör olduğunu gösterdi. Kozan Belediyespor ile birlikte başarılı sonuçlar almaya devam edeceğine yürekten inanıyorum’’dedi. SİLİN’DEN SIR’A TEŞEKKÜR Sarı yeşilli temsilcimizde görev yaptığı süre içerisinde taraflı tarafsız her kesim tarafından alkış toplayan Ramazan Silin ise, Darıca’daki dostlarına selam yollayarak, Darıca Gençlerbirliği’ne başarılar diledi. Sır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silin, ‘’Darıca’da gerçekten iyi dostluklar edindiğimi bir kez daha anladım. Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti. İnce düşünceniden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi. ‘’DARICA DAHA İYİ YERLERİ HAK EDİYOR’’ Darıca G.B’nin üst ligleri hak eden bir kulüp yapısına sahip olduğuna dikkat çeken Silin, ‘’Darıca’da gerçekten çok güzel anılarım oldu. Bu kulübün daha iyi yerleri hak ettiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki sezon sonunda istenilen sonuca ulaşacaklar. Darıca Gençlerbirliği’ne Afyonspor karşılaşmasında başarılar diliyorum’’dedi.
Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, şu sıralarda Kozan Belediyespor’u çalıştıran eski Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ramazan Silin’i ziyaret etti.

Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Kozan Belediyespor Teknik Direktörü Ramazan Silin ile bir araya geldi. İki sezon Darıca Gençlerbirliği’nde görev yapan ve ligin ilk yarısında sarı yeşilli temsilcimizle yollarını ayırarak Adana temsilcisi Kozan Belediyespor’la anlaşan Ramazan Silin, yarın Gölcükspor ile oynayacağı maç öncesinde ilimize geldi.

SIR: RAMAZAN HOCA BAŞARILARINA DEVAM EDECEK

Darıca Gençlerbirliği taraftarlarının ‘İmparator’ lakabını taktığı Teknik Direktör Ramazan Silin ile bir araya gelen gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, deneyimli teknik patrona moral ziyaretinde bulundu. Ramazan Hoca ve ekibinin ilk 3 maçta elde ettiği skorlara dikkat çeken Sır, ‘’Ramazan Hoca ligin ikinci yarısında başta lider Sancaktepe karşısında elde edilen galibiyetin yanı sıra Beylerbeyi deplasmanında alınan 1 puan ve son Erzincan galibiyeti ile kendisinin ne kadar önemli bir teknik direktör olduğunu gösterdi. Kozan Belediyespor ile birlikte başarılı sonuçlar almaya devam edeceğine yürekten inanıyorum’’dedi.

SİLİN’DEN SIR’A TEŞEKKÜR

Sarı yeşilli temsilcimizde görev yaptığı süre içerisinde taraflı tarafsız her kesim tarafından alkış toplayan Ramazan Silin ise, Darıca’daki dostlarına selam yollayarak, Darıca Gençlerbirliği’ne başarılar diledi. Sır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silin, ‘’Darıca’da gerçekten iyi dostluklar edindiğimi bir kez daha anladım. Ziyaretiniz beni son derece mutlu etti. İnce düşünceniden dolayı teşekkür ediyorum’’dedi.

‘’DARICA DAHA İYİ YERLERİ HAK EDİYOR’’

Darıca G.B’nin üst ligleri hak eden bir kulüp yapısına sahip olduğuna dikkat çeken Silin, ‘’Darıca’da gerçekten çok güzel anılarım oldu. Bu kulübün daha iyi yerleri hak ettiğini düşünüyorum. İnanıyorum ki sezon sonunda istenilen sonuca ulaşacaklar. Darıca Gençlerbirliği’ne Afyonspor karşılaşmasında başarılar diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.