SIRA BÜYÜKGÖZ'E GELİYOR

Gebze 30.01.2019 - 17:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SIRA BÜYÜKGÖZ'E GELİYOR

AK Parti Gebze’de düzenleyeceği aday tanıtım programında Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz partililer ve vatandaşlarla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı ilan edildikten hemen sonra sahaya inerek çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumartesi günü partililer ve vatandaşlarla buluşacak. Cumartesi günü saat 19.00’da Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programa yoğun katılım olması bekleniyor. “GEBZELİLERİ BEKLİYORUZ” Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Cumhurbaşkanımızın onayı ile Gebze Belediye Başkan Adayımız olan Zinnur Büyükgöz’ü partililerimiz ile vatandaşlarımızla buluşturacağız. Cumartesi günü Gebze’de düğünümüz var. Cumartesi günü Gebzeli hemşerilerimizi düğünümüze davet ediyorum” dedi.
AK Parti Gebze’de düzenleyeceği aday tanıtım programında Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz partililer ve vatandaşlarla buluşacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı ilan edildikten hemen sonra sahaya inerek çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumartesi günü partililer ve vatandaşlarla buluşacak. Cumartesi günü saat 19.00’da Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programa yoğun katılım olması bekleniyor.
“GEBZELİLERİ BEKLİYORUZ”
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Cumhurbaşkanımızın onayı ile Gebze Belediye Başkan Adayımız olan Zinnur Büyükgöz’ü partililerimiz ile vatandaşlarımızla buluşturacağız. Cumartesi günü Gebze’de düğünümüz var. Cumartesi günü Gebzeli hemşerilerimizi düğünümüze davet ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.