Saadet Çayırova Divanını Topladı

Çayırova 19.02.2018 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saadet Çayırova Divanını Topladı

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Divan Toplantısını yaptı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Ocak ayı ilçe divan toplantısını hafta sonu Çayırova Belediyesi kültür salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Ocak ayı içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve planlamanın yapıldığı Toplantıya ilçe yöneticileri, Mahalle ve gençlik kolları, hanım kolları ve parti mensupları yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda ilk olarak Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu konuştu. Aksu, “Ülkemizin gündeminde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu konuların olduğu, huzur ve barışın tesisi için anlayış ve hoşgörüye daha fazla önemin gösterilmesi gerekiyor. Milletimiz her yeni güne ayrı bir stresle başlıyor. KAMUOYU DERİNDEN SARSILDI Haberlerde en ince ayrıntısına kadar kan ve gözyaşı içeren konular, cinayetler, tecavüzler, çocuk istismarları ve ahlaki deformeye yol açan daha bir sürü yazılı görsel ve işitsel yayınlar var. Toplum bir konuya odaklanmadan diğer bir konuyla irkiliyoruz. En son çocuk istismarları haberleriyle kamuoyu derinden sarsıldı. Nereye gidiyor bu toplum diye sorgular olduk. Adalet mekanizmasının yetirince caydırıcı cezalar vermediğini düşünüyorum. Sahi bir ara idam konusu vardı. Cumhurbaşkanımız benim önüme gelirse ben onaylarım demişti. Bu iş meclise teklifin sunulmasıyla başlar. Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti’nin genel başkanı değil midir? Kendisine kim engel olabilir?” dedi. TERÖRÜN BİTMESİ İÇİN ÇABALIYORUZ Saadet Partisi’ne yönelik sosyal medyada dolaşan çirkin paylaşımlara da sert tepki gösteren Aksu, “Biz bu uyarıları yapıyoruz diye bazı ahlaksız troller, bizi terör destekçisi gibi göstermeye kalkıyorlar. Biz, yarım asırdır bu ülkede terörün bitmesi için her türlü çabayı ortaya koymuş ve bunun içinde bedeller ödemiş bir hareketiz. Gerçekten terör destekçisi arıyorsanız dönüp biraz aynaya bakın. Bizim dünden bugüne aldandık, yanıldık dediğimiz hiçbir çizgimiz yok. Bugünde yine aynı çizgideyiz. Bugün Afrin harekâtının çok geç kalınmış olmasına rağmen yapılmasını faydalı buluyoruz ve sonuna kadar destekliyoruz. Ama bir kısım siyesilerin de bunu siyasi ranta çevirmemesi uyarısını da yapmaktan çekinmeyiz.” diye konuştu. GEREKENİ YAPIYORUZ Toplantıda yerel gündemle alakalı konulara değinen Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar konuşmasında, “Saadet Partisinin meclis üyeleri olarak bizler ‘elimizden geleni değil, ne gerekiyorsa’ onu yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Divan Toplantısını yaptı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı Ocak ayı ilçe divan toplantısını hafta sonu Çayırova Belediyesi kültür salonunda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Ocak ayı içerisinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve planlamanın yapıldığı Toplantıya ilçe yöneticileri, Mahalle ve gençlik kolları, hanım kolları ve parti mensupları yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda ilk olarak Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu konuştu. Aksu, “Ülkemizin gündeminde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğu konuların olduğu, huzur ve barışın tesisi için anlayış ve hoşgörüye daha fazla önemin gösterilmesi gerekiyor. Milletimiz her yeni güne ayrı bir stresle başlıyor.

KAMUOYU DERİNDEN SARSILDI

Haberlerde en ince ayrıntısına kadar kan ve gözyaşı içeren konular, cinayetler, tecavüzler, çocuk istismarları ve ahlaki deformeye yol açan daha bir sürü yazılı görsel ve işitsel yayınlar var. Toplum bir konuya odaklanmadan diğer bir konuyla irkiliyoruz. En son çocuk istismarları haberleriyle kamuoyu derinden sarsıldı. Nereye gidiyor bu toplum diye sorgular olduk. Adalet mekanizmasının yetirince caydırıcı cezalar vermediğini düşünüyorum. Sahi bir ara idam konusu vardı. Cumhurbaşkanımız benim önüme gelirse ben onaylarım demişti. Bu iş meclise teklifin sunulmasıyla başlar. Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti’nin genel başkanı değil midir? Kendisine kim engel olabilir?” dedi.

TERÖRÜN BİTMESİ İÇİN ÇABALIYORUZ

Saadet Partisi’ne yönelik sosyal medyada dolaşan çirkin paylaşımlara da sert tepki gösteren Aksu, “Biz bu uyarıları yapıyoruz diye bazı ahlaksız troller, bizi terör destekçisi gibi göstermeye kalkıyorlar. Biz, yarım asırdır bu ülkede terörün bitmesi için her türlü çabayı ortaya koymuş ve bunun içinde bedeller ödemiş bir hareketiz. Gerçekten terör destekçisi arıyorsanız dönüp biraz aynaya bakın. Bizim dünden bugüne aldandık, yanıldık dediğimiz hiçbir çizgimiz yok. Bugünde yine aynı çizgideyiz. Bugün Afrin harekâtının çok geç kalınmış olmasına rağmen yapılmasını faydalı buluyoruz ve sonuna kadar destekliyoruz. Ama bir kısım siyesilerin de bunu siyasi ranta çevirmemesi uyarısını da yapmaktan çekinmeyiz.” diye konuştu.

GEREKENİ YAPIYORUZ

Toplantıda yerel gündemle alakalı konulara değinen Saadet Partisi Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçar konuşmasında, “Saadet Partisinin meclis üyeleri olarak bizler ‘elimizden geleni değil, ne gerekiyorsa’ onu yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.