Saadet Dalkılıç’ı açıklayacak!

Dilovası 17.01.2019 - 19:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saadet Dalkılıç’ı açıklayacak!

Saadet Partisi Dilovası’nda güçlü bir adayla 31 Mart Yerel seçimlerine girecek. 3 dönem Dilovası Belediye Başkanlığı yapan ve son seçimde 2 bin 630 oyla AK Parti’ye kaybeden Ercan Dalkılıç, Saadet’in Dilovası adayı olarak ilan edilecek.

Dilovası’nın önemli siyasetçilerinden Ercan Dalkılıç, 31 Mart Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Belediye başkan Adayı olacak. Dilovası’nda 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Dalkılıç, bu kez Saadet Partisi’nin adayı olarak sahaya inmeye karar verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi İl başkanı Nurettin Çelik, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, partilerinin adaylarıyla ilgili gelişmeler hakkında da bilgi verdi. Saadet Partisi'nin seçim yarışında en önemli partilerden olduğunu söyleyen Çelik, "Dilovası adayımız Ercan Dalkılıç olmuştur. Kendisiyle başarılı olacağımızdan şüphemiz yok. Diğer tüm adaylarımız 27 Ocak günü Ankara'da açıklanacaktır. Seçim yarışında Saadet Partisi güçlü bir şekilde yer alacaktır" dedi. YARIN ADAYLIĞINI İLAN EDİYOR Saadet Partisi hafta sonu düzenleyeceği basın toplantısı ile Ercan Dalkılıç’ın adaylığını kamuoyuna açıklayacak. Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı ve Ercan Dalkılıç tarafından organize edilen adaylık açıklaması, yarın sabah saat 10.30’da Tavşancıl Sahil restoranda yapılacak. 2014 Yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olan Dalkılıç, AK Parti adayı Ali Toltar ile başa baş giden seçimi sadece 2 bin 630 oy farkla kaybetmiş ve bu durum oranlara da Yüzde 43’e Yüzde 32 şeklinde yansımıştı.
Saadet Partisi Dilovası’nda güçlü bir adayla 31 Mart Yerel seçimlerine girecek. 3 dönem Dilovası Belediye Başkanlığı yapan ve son seçimde 2 bin 630 oyla AK Parti’ye kaybeden Ercan Dalkılıç, Saadet’in Dilovası adayı olarak ilan edilecek.

Dilovası’nın önemli siyasetçilerinden Ercan Dalkılıç, 31 Mart Seçimlerinde Saadet Partisi’nden Belediye başkan Adayı olacak. Dilovası’nda 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Dalkılıç, bu kez Saadet Partisi’nin adayı olarak sahaya inmeye karar verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi İl başkanı Nurettin Çelik, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak, partilerinin adaylarıyla ilgili gelişmeler hakkında da bilgi verdi. Saadet Partisi'nin seçim yarışında en önemli partilerden olduğunu söyleyen Çelik, "Dilovası adayımız Ercan Dalkılıç olmuştur. Kendisiyle başarılı olacağımızdan şüphemiz yok. Diğer tüm adaylarımız 27 Ocak günü Ankara'da açıklanacaktır. Seçim yarışında Saadet Partisi güçlü bir şekilde yer alacaktır" dedi.

YARIN ADAYLIĞINI İLAN EDİYOR

Saadet Partisi hafta sonu düzenleyeceği basın toplantısı ile Ercan Dalkılıç’ın adaylığını kamuoyuna açıklayacak. Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı ve Ercan Dalkılıç tarafından organize edilen adaylık açıklaması, yarın sabah saat 10.30’da Tavşancıl Sahil restoranda yapılacak. 2014 Yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olan Dalkılıç, AK Parti adayı Ali Toltar ile başa baş giden seçimi sadece 2 bin 630 oy farkla kaybetmiş ve bu durum oranlara da Yüzde 43’e Yüzde 32 şeklinde yansımıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.