19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SAADET DARICA KONGREYE GİDİYOR

Darıca 04.02.2016 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SAADET DARICA KONGREYE GİDİYOR

Saadet Partisi (SP) Darıca İlçe teşkilatı 7 Şubat Pazar günü kongreye gidiyor. Kafkas Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.00de başlayacak.

Saadet Partisi (SP) Darıca İlçe teşkilatı 7 Şubat 2016’da kongreye gidiyor. Kafkas Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.00de başlayacak. 3’üncü olağan kongresini yapacak olan Darıca Saadet Partisi’nde mevcut Başkan Oğuzhan Ayyıldız Kocaeli İl’e çekilerek, Kocaeli İl teşkilatında görevlendirilmiş, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı görevine ise İş adamı Selim Çetinkaya getirilmişti.. 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan kongreye kadar başkanlık görevini yürütecek olan Selim Çetinkaya’nın kongrede ilçe başkanı olup olmayacağı ise henüz net değil. Kongre sürecinin başlaması ile birlikte Saadet Darıca İlçe Başkanlığı için Başkan adayları da önümüzdeki günlerde ortaya çıkmaya başlayacak.
Saadet Partisi (SP) Darıca İlçe teşkilatı 7 Şubat Pazar günü kongreye gidiyor. Kafkas Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.00de başlayacak.

Saadet Partisi (SP) Darıca İlçe teşkilatı 7 Şubat 2016’da kongreye gidiyor. Kafkas Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.00de başlayacak. 3’üncü olağan kongresini yapacak olan Darıca Saadet Partisi’nde mevcut Başkan Oğuzhan Ayyıldız Kocaeli İl’e çekilerek, Kocaeli İl teşkilatında görevlendirilmiş, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı görevine ise İş adamı Selim Çetinkaya getirilmişti.. 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan kongreye kadar başkanlık görevini yürütecek olan Selim Çetinkaya’nın kongrede ilçe başkanı olup olmayacağı ise henüz net değil.

Kongre sürecinin başlaması ile birlikte Saadet Darıca İlçe Başkanlığı için Başkan adayları da önümüzdeki günlerde ortaya çıkmaya başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.