19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadet Darıca’da bahar havası

Siyaset 19.02.2020 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Darıca’da bahar havası

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, göreve yeniden devam eden Başkan Selim Çetinkaya ile beraber ilk toplantısını yaptı. Yeni dönemin ilk toplantısını yapan partililer, gelecekten yana umutlu olduklarını ve çok çalışacaklarını ifade ettiler. PARTİLİLERDEN BÜYÜK ENERJİ Hafta sonu gerçekleştirilen seçimle göreve devam eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, partililerle beraber ilk haftalık toplantısına imza attı. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu ve İl Tanıtma Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Belek’in de katıldığı toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi. Yeni dönemin ilk toplantısı anlamına gelen toplantıda partililerin enerjisi, heyecanı ve motivasyonu gözlerinden okunuyordu. BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR Yeniden ilçe başkanı seçilen Selim Çetinkaya, inşallah güzel işler yapacaklarını kaydederken “Yeni bir döneme başladık. İnşallah hepimiz için, partimiz ve Darıca için hayırlı olacaktır. Daha fazla sahada olarak, daha fazla çalışarak iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Çok çalışmamız gereken günler bizi bekliyor. Daha fazla sorumluluk alarak partimiz ve memleketimiz için hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.      

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, göreve yeniden devam eden Başkan Selim Çetinkaya ile beraber ilk toplantısını yaptı. Yeni dönemin ilk toplantısını yapan partililer, gelecekten yana umutlu olduklarını ve çok çalışacaklarını ifade ettiler.

PARTİLİLERDEN BÜYÜK ENERJİ

Hafta sonu gerçekleştirilen seçimle göreve devam eden Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, partililerle beraber ilk haftalık toplantısına imza attı. Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sedat Doğu Uslu ve İl Tanıtma Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Belek’in de katıldığı toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi. Yeni dönemin ilk toplantısı anlamına gelen toplantıda partililerin enerjisi, heyecanı ve motivasyonu gözlerinden okunuyordu.

BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Yeniden ilçe başkanı seçilen Selim Çetinkaya, inşallah güzel işler yapacaklarını kaydederken “Yeni bir döneme başladık. İnşallah hepimiz için, partimiz ve Darıca için hayırlı olacaktır. Daha fazla sahada olarak, daha fazla çalışarak iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Çok çalışmamız gereken günler bizi bekliyor. Daha fazla sorumluluk alarak partimiz ve memleketimiz için hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.