Saadet Darıca esnafın nabzını tuttu

Siyaset 20.10.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Darıca esnafın nabzını tuttu

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve il yönetimi Darıca’da sahaya inerek esnafın nabzını tuttu. Darıca’da sahaya inerek esnafın nabzını tutan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve il yönetimi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiler. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’ya, Kocaeli İl Başkan Yardımcıları; Ekrem Öztürk, Ali Atmaca ve Necati Korkmaz da eşlik etti. SİYASETİ DEĞERLENDİRDİLER Kazım Karabekir Mahalle esnaflarından Özdoğan İnş. Yapı Malzemeleri firmasına misafir olan Saadet Partililer, gen işletmeni Faruk Doğan ile günümüz ticareti ve siyasetini değerlendirdi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ziyaretin ardından, “Parlak fikirlerine şahitlik ettiğimiz geç kardeşimize iş hayatında başarılar dilerim” dedi.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve il yönetimi Darıca’da sahaya inerek esnafın nabzını tuttu.

Darıca’da sahaya inerek esnafın nabzını tutan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve il yönetimi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiler. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’ya, Kocaeli İl Başkan Yardımcıları; Ekrem Öztürk, Ali Atmaca ve Necati Korkmaz da eşlik etti.

SİYASETİ DEĞERLENDİRDİLER

Kazım Karabekir Mahalle esnaflarından Özdoğan İnş. Yapı Malzemeleri firmasına misafir olan Saadet Partililer, gen işletmeni Faruk Doğan ile günümüz ticareti ve siyasetini değerlendirdi. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ziyaretin ardından, “Parlak fikirlerine şahitlik ettiğimiz geç kardeşimize iş hayatında başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.