19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SAADET GEBZE’DE KONGRE ZAMANI

Gebze 28.02.2016 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SAADET GEBZE’DE KONGRE ZAMANI

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı bugün Kongreye gidiyor. Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.30 ’ da başlayacak. Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı bugün kongreye gidiyor. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı, ilçe yönetimi ve il delegelerinin seçileceği kongre Gebze Kültür Merkezi’nde saat 13.30‘da başlayacak. Tek liste halinde 5. Olağan kongresine gitmesi beklenen Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatında mevcut ilçe başkanı Necati Korkmaz’ın tek aday olması bekleniyor. Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatlarının da katılacağı kongreye Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı tüm Gebze halkını kongreye davet etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı bugün Kongreye gidiyor. Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongre saat 13.30 ’ da başlayacak.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı bugün kongreye gidiyor. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı, ilçe yönetimi ve il delegelerinin seçileceği kongre Gebze Kültür Merkezi’nde saat 13.30‘da başlayacak. Tek liste halinde 5. Olağan kongresine gitmesi beklenen Saadet Partisi Gebze İlçe teşkilatında mevcut ilçe başkanı Necati Korkmaz’ın tek aday olması bekleniyor. Saadet Partisi il ve ilçe teşkilatlarının da katılacağı kongreye Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı tüm Gebze halkını kongreye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.