19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadet Gebze’de Yerel Seçim Hazırlığı

Gebze 14.10.2018 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saadet Gebze’de Yerel Seçim Hazırlığı

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Yerel seçimlerde büyük başarı sağlayacağız.” dedi.

İlçe divan toplantısına Saadet Partisi Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve çok sayıda partililer katıldı. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Nereden tutsanız aymazlıkla dolu bunlar yine Amerika’yı dize getirdiler, aylardır elinizdeki medya ile rahibin 15 Temmuz olaylarının planlayıcısı olduğunu anlattınız. Hatta ekonomideki problemlerin sebebi olarak rahibi gösterdiniz. Sonra al papazı ver papazı dediğiniz papaz için gizli tanıklar sudan sebeplerle ifadelerini değiştiriyor ve papaz serbest kalıyorsa yargı bağımsızlığı yok demektir; ama siz yine de elinizdeki medya ile bunu bir başarı gibi göstermeyi becerisiniz.” diye konuştu.  KASIM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz konuşmasının devamında yerel seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Başkan Korkmaz, “2019 Mart yerel seçimlerde en büyük başarıyı sağlayacağız.” dedi. Toplantıda yaklaşan seçimler için aday adaylığı başvuru sürecinin başladığı ve saadet partisinde bundan sonraki süreçte aday adayları için başvuruların il ve ilçe teşkilatlarına kasım ayının sonuna kadar devam edeceği belirtildi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Yerel seçimlerde büyük başarı sağlayacağız.” dedi.

İlçe divan toplantısına Saadet Partisi Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri mahalle başkanları ve çok sayıda partililer katıldı. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Nereden tutsanız aymazlıkla dolu bunlar yine Amerika’yı dize getirdiler, aylardır elinizdeki medya ile rahibin 15 Temmuz olaylarının planlayıcısı olduğunu anlattınız. Hatta ekonomideki problemlerin sebebi olarak rahibi gösterdiniz. Sonra al papazı ver papazı dediğiniz papaz için gizli tanıklar sudan sebeplerle ifadelerini değiştiriyor ve papaz serbest kalıyorsa yargı bağımsızlığı yok demektir; ama siz yine de elinizdeki medya ile bunu bir başarı gibi göstermeyi becerisiniz.” diye konuştu.

 KASIM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz konuşmasının devamında yerel seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Başkan Korkmaz, “2019 Mart yerel seçimlerde en büyük başarıyı sağlayacağız.” dedi. Toplantıda yaklaşan seçimler için aday adaylığı başvuru sürecinin başladığı ve saadet partisinde bundan sonraki süreçte aday adayları için başvuruların il ve ilçe teşkilatlarına kasım ayının sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.