Saadet Gebze’den Kudüs Toplantısı

Gebze 05.01.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saadet Gebze’den Kudüs Toplantısı

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Necati Korkmaz başkanlığında toplanarak, hafta sonu yapılacak olan İlçe Divan Toplantısının son hazırlıklarını ele aldılar.

İlçe divan toplantısına tün Gebzelileri davet eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Kudüs Müslümanların göz bebeği, İslâm ümmetinin ilk kıblesi birçok Peygamberin izinin olduğu kadim ve manevi şehir. Kudüs önemini, bizzat Kur’an ve Hadislerden alan mazlum bir şehirdir. Kudüs’ün özgürlüğü, dünya Müslümanlarının özgürlüğüdür. Kudüs’ün özgür olması ve orada yaşayan Müslümanların, İsrail zulmünden kurtarılması için İslam Dünyasına yıllarca bayraktarlık yapmış bir milletin evlatları olarak, Filistin mücadelesini, beşikten-mezara devam eden şuurla sahipleniyoruz. TÜM HALKIMIZ DAVETLİ Beşikten-mezara devam eden şuur anlayışla nesillerimizi yetiştirmenin gayretiyle hareket ediyoruz. Bu gaye etrafında Gebze Saadet Partisi İlçe Başkanlığı olarak 06 0cak Cumartesi günü saat 19.00’da Gebze Kent Meydanı Kardelen Kültür Salonunda Eğitimci Yazar Şinasi Başaran’ın Özgür Kudüs’e Giden Yol sunumuyla gerçekleşecek ilçe divan toplantımıza tüm halkımız davetlidir. Kudüs özgürleşmesi konusunda destek veren herkese teşekkür ederim. Kudüs’ün özgürlüğü, dünya Müslümanlarının özgürlüğüdür.” dedi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Necati Korkmaz başkanlığında toplanarak, hafta sonu yapılacak olan İlçe Divan Toplantısının son hazırlıklarını ele aldılar.

İlçe divan toplantısına tün Gebzelileri davet eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Kudüs Müslümanların göz bebeği, İslâm ümmetinin ilk kıblesi birçok Peygamberin izinin olduğu kadim ve manevi şehir. Kudüs önemini, bizzat Kur’an ve Hadislerden alan mazlum bir şehirdir. Kudüs’ün özgürlüğü, dünya Müslümanlarının özgürlüğüdür. Kudüs’ün özgür olması ve orada yaşayan Müslümanların, İsrail zulmünden kurtarılması için İslam Dünyasına yıllarca bayraktarlık yapmış bir milletin evlatları olarak, Filistin mücadelesini, beşikten-mezara devam eden şuurla sahipleniyoruz.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

Beşikten-mezara devam eden şuur anlayışla nesillerimizi yetiştirmenin gayretiyle hareket ediyoruz. Bu gaye etrafında Gebze Saadet Partisi İlçe Başkanlığı olarak 06 0cak Cumartesi günü saat 19.00’da Gebze Kent Meydanı Kardelen Kültür Salonunda Eğitimci Yazar Şinasi Başaran’ın Özgür Kudüs’e Giden Yol sunumuyla gerçekleşecek ilçe divan toplantımıza tüm halkımız davetlidir. Kudüs özgürleşmesi konusunda destek veren herkese teşekkür ederim. Kudüs’ün özgürlüğü, dünya Müslümanlarının özgürlüğüdür.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.