Saadet Gebze Kütüphaneyi Merkeze İstiyor

Gebze 20.02.2018 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saadet Gebze Kütüphaneyi Merkeze İstiyor

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Eğer Gebze’ye bir kütüphane yapılacaksa bu merkezde bir yer olmalıdır.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve yönetimi katıldı. Ülke gündemini değerlendirildikten sonra 54. Hükümetin Başbakanı, Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7. seneyi devriyesinde Gebze’de anılma programı hakkında planlama yapıldı. Toplantıda ayrıca Gebze’ye yeni bir ilçe kütüphanesi yapılması ve Hünkâr Çayırı’nın yeşil alan düzenlemesi konuşuldu. TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Vefatının 7. Senesinde Saadet Partisi Eski Genel Başkanı ve Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocayı anmak ve anlamak maksadıyla il başkanlığımız tarafından bir konferans organize ediliyor. ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Milli Görüş’ konulu konferansımıza Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Yasin Hatipoğlu katılacak. 04 Mart 2018 Pazar günü saat 19.00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi. KÜTÜPHANE MERKEZDE OLMALI Önceki gün Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Sultan Orhan Mahallesi’nde DMO’ya devri yapılan bir binayı Gebze Kütüphanesi olarak onaylaması da yönetim kurulu toplantısında gündeme geldi. Kütüphanenin daha merkezi bir yerde olması gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Türkiye’de var olan İlçe Kütüphanelerinin hepsi merkezde olur. Eğer Gebze’ye bir kütüphane yapılacaksa bu kütüphane de merkezde bir yer olmalıdır. Kütüphane için onayı verilen yer merkezden çok uzakta. Burası ilçe kütüphanesi kriterine uymamaktadır. Gebze’ye yakışan kütüphane yeri Gebze Kültür Merkezi’nin bulunduğu aldır. Hala orası olabilir. Bunun için geç kalınmış değil.” diye konuştu. HABER: KÜBRA AKABALI
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Eğer Gebze’ye bir kütüphane yapılacaksa bu merkezde bir yer olmalıdır.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve yönetimi katıldı. Ülke gündemini değerlendirildikten sonra 54. Hükümetin Başbakanı, Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 7. seneyi devriyesinde Gebze’de anılma programı hakkında planlama yapıldı. Toplantıda ayrıca Gebze’ye yeni bir ilçe kütüphanesi yapılması ve Hünkâr Çayırı’nın yeşil alan düzenlemesi konuşuldu.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ

Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında konuşan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Vefatının 7. Senesinde Saadet Partisi Eski Genel Başkanı ve Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocayı anmak ve anlamak maksadıyla il başkanlığımız tarafından bir konferans organize ediliyor. ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Milli Görüş’ konulu konferansımıza Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Yasin Hatipoğlu katılacak. 04 Mart 2018 Pazar günü saat 19.00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.

KÜTÜPHANE MERKEZDE OLMALI

Önceki gün Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Sultan Orhan Mahallesi’nde DMO’ya devri yapılan bir binayı Gebze Kütüphanesi olarak onaylaması da yönetim kurulu toplantısında gündeme geldi. Kütüphanenin daha merkezi bir yerde olması gerektiğini söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Türkiye’de var olan İlçe Kütüphanelerinin hepsi merkezde olur. Eğer Gebze’ye bir kütüphane yapılacaksa bu kütüphane de merkezde bir yer olmalıdır. Kütüphane için onayı verilen yer merkezden çok uzakta. Burası ilçe kütüphanesi kriterine uymamaktadır. Gebze’ye yakışan kütüphane yeri Gebze Kültür Merkezi’nin bulunduğu aldır. Hala orası olabilir. Bunun için geç kalınmış değil.” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.