Saadet Gebze’yi konuk ettik

Gebze 13.03.2020 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Gebze’yi konuk ettik

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer gazetemize konuk oldu. Onuncu yılımızı kutlayan Başkan Türel, “On yıldır yayın yapan değerli Hedef gazetesi ailesini yürekten kutluyorum. Başarılarınızın artarak ve katlanarak devamını diliyorum” ifadesini kullandı. BAŞARILARINIZ DEVAM ETSİN Saadet Partisi Gebze ailesi gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Abbas Sır’a konuk olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer Sır ile bir süre sohbet etti. Parti olarak Darıca Hedef gazetesinin onuncu yaşını kutladıklarını kaydeden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “On yıldır yayın yapan değerli Hedef gazetesi ailesini yürekten kutluyorum. Başarılarınızın artarak ve katlanarak devamını diliyorum” ifadesini kullandı. DARICA HEDEFE TEŞEKKÜRLER Parti olarak çalışmalarına devam ettiklerini, kendilerine olan ilgi ve destekten dolayı da memnun olduklarını belirten Saadet Gebze Başkanı Türel, “İnşallah çalışmaya devam edeceğiz, hayırlı işlere imza atacağız. Ülkemiz adına hayırlısı olsun” yorumunu yaptı. Basının özgür olması gerektiğini kaydeden Türel, “Basın özgürlüğü esastır. Bizim parti olarak bakışımız budur. Haberlerimize her daim yer veren Darıca Hedef gazetesi ailesine teşekkür ederim” dedi.        

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer gazetemize konuk oldu. Onuncu yılımızı kutlayan Başkan Türel, “On yıldır yayın yapan değerli Hedef gazetesi ailesini yürekten kutluyorum. Başarılarınızın artarak ve katlanarak devamını diliyorum” ifadesini kullandı.

BAŞARILARINIZ DEVAM ETSİN

Saadet Partisi Gebze ailesi gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Abbas Sır’a konuk olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer Sır ile bir süre sohbet etti. Parti olarak Darıca Hedef gazetesinin onuncu yaşını kutladıklarını kaydeden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “On yıldır yayın yapan değerli Hedef gazetesi ailesini yürekten kutluyorum. Başarılarınızın artarak ve katlanarak devamını diliyorum” ifadesini kullandı.

DARICA HEDEFE TEŞEKKÜRLER

Parti olarak çalışmalarına devam ettiklerini, kendilerine olan ilgi ve destekten dolayı da memnun olduklarını belirten Saadet Gebze Başkanı Türel, “İnşallah çalışmaya devam edeceğiz, hayırlı işlere imza atacağız. Ülkemiz adına hayırlısı olsun” yorumunu yaptı. Basının özgür olması gerektiğini kaydeden Türel, “Basın özgürlüğü esastır. Bizim parti olarak bakışımız budur. Haberlerimize her daim yer veren Darıca Hedef gazetesi ailesine teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.