SAADET LOKMASINA YOĞUN İLGİ

Çayırova 08.03.2019 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SAADET LOKMASINA YOĞUN İLGİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları Regaip Kandili münasebetiyle hayır lokması dağıttı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları Regaip Kandili münasebetiyle hayır lokması dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çalışma Fatih Caddesinde gün boyu devam etti. Saadet Partisi Çayırova Kadın Kollarının yapmış olduğu bu çalışma unutulmaya yüz tutmuş olan ‘hayır lokması döktürme’ geleneğimizi de tekrar hatırlatmış olduğu için halktan büyük takdir topladı. HAYIRLI VE ÖRNEK ÇALIŞMA Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları Çayırova da bayanları evlerinde tek tek ziyaret ederek seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Bunun yanında önceki gün Regaip Kandili münasebetiyle bir çalışma yapan Sp kadın kolları, Çayırova Yenimahalle Fatih caddesinde hayır lokması döktürüp dağıttılar. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bu çalışma takdirle karşılandı.    
Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları Regaip Kandili münasebetiyle hayır lokması dağıttı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları Regaip Kandili münasebetiyle hayır lokması dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çalışma Fatih Caddesinde gün boyu devam etti. Saadet Partisi Çayırova Kadın Kollarının yapmış olduğu bu çalışma unutulmaya yüz tutmuş olan ‘hayır lokması döktürme’ geleneğimizi de tekrar hatırlatmış olduğu için halktan büyük takdir topladı.

HAYIRLI VE ÖRNEK ÇALIŞMA

Saadet Partisi Çayırova ilçe kadın kolları Çayırova da bayanları evlerinde tek tek ziyaret ederek seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Bunun yanında önceki gün Regaip Kandili münasebetiyle bir çalışma yapan Sp kadın kolları, Çayırova Yenimahalle Fatih caddesinde hayır lokması döktürüp dağıttılar. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bu çalışma takdirle karşılandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.