SAADET PARTİSİ’NDE AKSU DÖNEMİ

Çayırova 01.03.2016 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SAADET PARTİSİ’NDE AKSU DÖNEMİ

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Görevine İlhami Bayrak’ın Yerine Yusuf Aksu Getirildi.

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında gecikmiş kongre sürecini başlatmak için il başkanlığı tarafından yapılan istişareler sonucu ilçe başkanlığı görevine Yusuf Aksu getirildi. Konuyla alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi.   ‘’Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı olarak geçtiğimiz günlerde Kocaeli il başkanlığımız tarafından başlatılan istişareler sonucunda Çayırova ilçe başkanlığı görevine İlhami Bayrak’ın yerine Yusuf Aksu getirilmiştir. Konuyla alakalı basında çıkan olumsuz haberler gerçeklik taşımamaktadır. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı yöneticileri ve teşkilat mensupları tam bağımlılıkla görevinin başında ve çalışmalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir’’ denildi. Yazılı açıklamada önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuna daha detaylı bilgilendirme yapılacağı da belirtildi.   YUSUF AKSU KİMDİR Aslen Erzurumlu olan Yusuf Aksu 10 Ekim 1981'de Erzurum'un Pasinler ilçesinde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Eyüp imam hatip lisesinde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı çalışmalarına katılan Yusuf Aksu, sırasıyla Refah Partisi Eyüp gençlik kolları, Refah partisi Beyoğlu gençlik kolları, Saadet Partisi İstanbul gençlik kolları, Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı yöneticiliği, 2014 yerel seçimleri Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyeliği adaylığı, 25. Ve 26. Dönem Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adaylığı görevlerinde bulunmuştur. İngilizce ve Arapça bilen Yusuf Aksu evli ve 3 çocuk babasıdır.  
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Görevine İlhami Bayrak’ın Yerine Yusuf Aksu Getirildi.

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatında gecikmiş kongre sürecini başlatmak için il başkanlığı tarafından yapılan istişareler sonucu ilçe başkanlığı görevine Yusuf Aksu getirildi. Konuyla alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi.

 

‘’Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı olarak geçtiğimiz günlerde Kocaeli il başkanlığımız tarafından başlatılan istişareler sonucunda Çayırova ilçe başkanlığı görevine İlhami Bayrak’ın yerine Yusuf Aksu getirilmiştir. Konuyla alakalı basında çıkan olumsuz haberler gerçeklik taşımamaktadır. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı yöneticileri ve teşkilat mensupları tam bağımlılıkla görevinin başında ve çalışmalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir’’ denildi. Yazılı açıklamada önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuna daha detaylı bilgilendirme yapılacağı da belirtildi.

 

YUSUF AKSU KİMDİR

Aslen Erzurumlu olan Yusuf Aksu 10 Ekim 1981'de Erzurum'un Pasinler ilçesinde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Eyüp imam hatip lisesinde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı çalışmalarına katılan Yusuf Aksu, sırasıyla Refah Partisi Eyüp gençlik kolları, Refah partisi Beyoğlu gençlik kolları, Saadet Partisi İstanbul gençlik kolları, Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı yöneticiliği, 2014 yerel seçimleri Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyeliği adaylığı, 25. Ve 26. Dönem Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adaylığı görevlerinde bulunmuştur. İngilizce ve Arapça bilen Yusuf Aksu evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.