Saadet Partisi’nden ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ videosu

Siyaset 25.11.2020 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Saadet Partisi’nden ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ videosu

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ videosunu paylaştı. Video kısa sürede yüzlerce beğeni aldı. Son dönemde Netflix’te yayımlanan ve sıkça konuşulan ‘Bir Başkadır’dizisi, iktidarın pandemiyle ilgili eleştirilen politika ve uygulamalarının afişe edildiği bir videoya adıyla ilham oldu. Daha önce de ses getiren birçok videoya imza atan Saadet Partisi, ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ adlı yeni video paylaştı. Video kısa sürede gündem oldu. Türkiye'nin koronavirüs salgınındaki imtihanını anlatan videoda; sosyal mesafesiz mitinglere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasına, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın konuşmalarına, aniden ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası oluşan market kuyruklarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yer verildi. “GÖRDÜĞÜMÜZ TABLO MAALESEF HİÇ DE İÇ AÇICI DEĞİL” Videonun sonunda ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Gördüğümüz tablo maalesef hiç de iç açıcı değil. Zira bugün ülkemizde, ülkeyi yönetmeye hevesli ancak yönetmenin getirdiği sorumluluğu tam olarak hissetmeyen yönetme kapasitesi düşük bir iktidar var karşımızda!” ifadelerini kullanıldı. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya da Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ videosunu paylaştı. Video kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ videosunu paylaştı. Video kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Son dönemde Netflix’te yayımlanan ve sıkça konuşulan ‘Bir Başkadır’dizisi, iktidarın pandemiyle ilgili eleştirilen politika ve uygulamalarının afişe edildiği bir videoya adıyla ilham oldu. Daha önce de ses getiren birçok videoya imza atan Saadet Partisi, ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ adlı yeni video paylaştı. Video kısa sürede gündem oldu. Türkiye'nin koronavirüs salgınındaki imtihanını anlatan videoda; sosyal mesafesiz mitinglere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasına, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın konuşmalarına, aniden ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası oluşan market kuyruklarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yer verildi.

“GÖRDÜĞÜMÜZ TABLO MAALESEF HİÇ DE İÇ AÇICI DEĞİL”

Videonun sonunda ise Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Gördüğümüz tablo maalesef hiç de iç açıcı değil. Zira bugün ülkemizde, ülkeyi yönetmeye hevesli ancak yönetmenin getirdiği sorumluluğu tam olarak hissetmeyen yönetme kapasitesi düşük bir iktidar var karşımızda!” ifadelerini kullanıldı. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya da Saadet Partisi’nin resmi sosyal medya hesabından paylaştığı ‘Türkiye’de Pandemi Bir Başkadır’ videosunu paylaştı. Video kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.