Saadet’te ilk kongre belli oldu

Kocaeli 06.01.2016 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Saadet’te ilk kongre belli oldu

Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden olan ama 1 Kasım seçimlerinden adeta hüsranla ayrılan Saadet Partisi’nde kongre süreci başladı. 4 ilçenin kongre takvimi belli ama yer konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle şimdilik bekletiliyor. TARİHİ KESİNLEŞEN TEK KONGRE İSE DERİNCE’DE. 24 Ocak’ta gerçekleşecek olan kongre, Grand Körfez Otel’de yapılacak. SP Derince İlçe Başkanı Halil Kayın, “Derince’de en görkemli, en yüksek katılımlı güzel bir kongreye imza atacağız. Parti olarak eni bir döneme başlıyoruz. Yeni dönemde mevcut yönetimimdeki isimlerle devam etmeyi düşünüyorum. Fakat partiye daha yüksek verim verebilecek arkadaşlarımızı da katacağız. Yeni döneme Derince olarak çok hızlı gireceğiz” dedi. Kongre sürecini değerlendiren SP İl Başkanı Sinan Ejdeorğlu ise, aday olup olmayacağı yönündeki soru için ‘henüz erken’ derken, “Şimdilik tüm önceliğimiz ilçe kongreleri. Onlar tamamlandıktan sonra ‘parti beni isterse’ devam ederim” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden olan ama 1 Kasım seçimlerinden adeta hüsranla ayrılan Saadet Partisi’nde kongre süreci başladı. 4 ilçenin kongre takvimi belli ama yer konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle şimdilik bekletiliyor.

TARİHİ KESİNLEŞEN TEK KONGRE İSE DERİNCE’DE.

24 Ocak’ta gerçekleşecek olan kongre, Grand Körfez Otel’de yapılacak. SP Derince İlçe Başkanı Halil Kayın, “Derince’de en görkemli, en yüksek katılımlı güzel bir kongreye imza atacağız. Parti olarak eni bir döneme başlıyoruz. Yeni dönemde mevcut yönetimimdeki isimlerle devam etmeyi düşünüyorum. Fakat partiye daha yüksek verim verebilecek arkadaşlarımızı da katacağız. Yeni döneme Derince olarak çok hızlı gireceğiz” dedi.

Kongre sürecini değerlendiren SP İl Başkanı Sinan Ejdeorğlu ise, aday olup olmayacağı yönündeki soru için ‘henüz erken’ derken, “Şimdilik tüm önceliğimiz ilçe kongreleri. Onlar tamamlandıktan sonra ‘parti beni isterse’ devam ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.