Saadet’te ilk toplantı!

29.01.2016 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Saadet’te ilk toplantı!

Hafta sonu yapılan kongre sonunda yeni dönem yönetimin belirlendiği, Halil Kayın’ın seçilmiş başkan solarak tekrar başkanlığa geldiği Saadet Partisi derince İlçe Yönetim kurulu, ilk toplantısını Derince’de yaptı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Kayın, AK Parti’nin iktidara geliş öyküsünden bahsetti, bu durumun AK Parti'nin başarısı ile ilgili olmadığını söyledi. Kayın, konuşmasında ülkenin durumuyla ilgili şunları söyledi:“Sıcak para ve borçlanma ile yönetilen ülke 3 dönem sonunda yerelde ve hükümette öz kaynakları ile hiçbir iş yapamaz hale gelmiştir. Yetmezmiş gibi AKP iktidarı kendi yancılarını, ihalecilerini, komisyoncularını ve rantiyecilerini üretmiştir. Ülke kaynakları yanlış kararlarla israf edilmektedir. YETİMİN HAKKI SP’NİN NAMUSU Tüyü bitmemiş yetimin hakkı resmi kılıflarla hortumlanmaktadır. Yetimin hakkı Saadet Partisi’nin namusudur. Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Ülkenin imkanlarının çarçur edilmesine sessiz kalmayacağız. Bugün Türkiye’de siyasetçilerin, yargının, bürokrasinin, medyanın, işadamlarının, akademisyenlerin ve din adamlarının sesi kısılmıştır. İktidar yanlısı olmayan muhalif sese yaşam hakkı kalmamıştır. Saadet Partisi bu baskıya ve zulme boyun eğmez. Saadet Partisi’nin sesini kısmaya hiçbir iktidarın gücü yetmemiştir, bundan sonrada yetmeyecektir. Her zaman haklının yanında olmaya Hakk’ı savunmaya devam edeceğiz.
Hafta sonu yapılan kongre sonunda yeni dönem yönetimin belirlendiği, Halil Kayın’ın seçilmiş başkan solarak tekrar başkanlığa geldiği Saadet Partisi derince İlçe Yönetim kurulu, ilk toplantısını Derince’de yaptı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil Kayın, AK Parti’nin iktidara geliş öyküsünden bahsetti, bu durumun AK Parti'nin başarısı ile ilgili olmadığını söyledi. Kayın, konuşmasında ülkenin durumuyla ilgili şunları söyledi:“Sıcak para ve borçlanma ile yönetilen ülke 3 dönem sonunda yerelde ve hükümette öz kaynakları ile hiçbir iş yapamaz hale gelmiştir. Yetmezmiş gibi AKP iktidarı kendi yancılarını, ihalecilerini, komisyoncularını ve rantiyecilerini üretmiştir. Ülke kaynakları yanlış kararlarla israf edilmektedir.

YETİMİN HAKKI SP’NİN NAMUSU

Tüyü bitmemiş yetimin hakkı resmi kılıflarla hortumlanmaktadır. Yetimin hakkı Saadet Partisi’nin namusudur. Saadet Partisi Türkiye’nin teminatıdır. Ülkenin imkanlarının çarçur edilmesine sessiz kalmayacağız. Bugün Türkiye’de siyasetçilerin, yargının, bürokrasinin, medyanın, işadamlarının, akademisyenlerin ve din adamlarının sesi kısılmıştır. İktidar yanlısı olmayan muhalif sese yaşam hakkı kalmamıştır. Saadet Partisi bu baskıya ve zulme boyun eğmez. Saadet Partisi’nin sesini kısmaya hiçbir iktidarın gücü yetmemiştir, bundan sonrada yetmeyecektir. Her zaman haklının yanında olmaya Hakk’ı savunmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.