‘’Sabır ve zamana ihtiyacımız var’’

Spor 26.08.2018 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Sabır ve zamana ihtiyacımız var’’

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Şile Yıldızspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında gazetemize değerlendirmelerde bulundu. İyi bir kamp süreci geçirdiklerini ve kondisyon olarak iyi bir durumda olduklarını kaydeden Aslan, oyunsal anlamda ise eksikleri olduğunu ve zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi. EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ Aslan, ‘’Oyunsal anlamda eksiklerimiz olsa da bunları giderme adına iyiye doğru gidiyoruz. Oyuncularımızın çalışma azimlerinden ve iyi niyetlerinden memnunum. Tempo olarak, topun ve oyunun kontrolünü elimizde bulundurma anlamında zamanla eksiklerimizi gidereceğiz. Geçen seneden kalan 1-2 oyuncumuz dışında neredeyse hepsi yeni transferler. Bu yüzden sabır ve zamana ihtiyaç duyuyoruz. Gelecek hafta oynayacağımız Tokatspor maçına kadar en iyi şekilde hazırlanacağız’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Abdulkadir Aslan, Şile Yıldızspor ile oynanan hazırlık maçı sonrasında gazetemize değerlendirmelerde bulundu. İyi bir kamp süreci geçirdiklerini ve kondisyon olarak iyi bir durumda olduklarını kaydeden Aslan, oyunsal anlamda ise eksikleri olduğunu ve zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi.

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Aslan, ‘’Oyunsal anlamda eksiklerimiz olsa da bunları giderme adına iyiye doğru gidiyoruz. Oyuncularımızın çalışma azimlerinden ve iyi niyetlerinden memnunum. Tempo olarak, topun ve oyunun kontrolünü elimizde bulundurma anlamında zamanla eksiklerimizi gidereceğiz. Geçen seneden kalan 1-2 oyuncumuz dışında neredeyse hepsi yeni transferler. Bu yüzden sabır ve zamana ihtiyaç duyuyoruz. Gelecek hafta oynayacağımız Tokatspor maçına kadar en iyi şekilde hazırlanacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.