Sabri Fenerbahçe'de

Spor 18.05.2015 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sabri Fenerbahçe'de

Galatasaray'ın emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil edildi....

Mersin İdman Yurdu ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. Mersin Arena Stadı'ndaki futbolcuların forma numaralarının ve isimlerinin yazılı olduğu skorborddaki bir isim herkesi şaşırttı. 88 NUMARAYI VERDİLER Fenerbahçe'nin yedek oyuncuları arasında 88 numarayla Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu'nun isminin yazılı olması herkesi şaşırttı. İşte Mersin'de yapılan o hata;
Galatasaray'ın emektar futbolcusu Sabri Sarıoğlu Fenerbahçe'nin kadrosuna dahil edildi....

Mersin İdman Yurdu ile Fenerbahçe arasında dün akşam oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. Mersin Arena Stadı'ndaki futbolcuların forma numaralarının ve isimlerinin yazılı olduğu skorborddaki bir isim herkesi şaşırttı.

88 NUMARAYI VERDİLER

Fenerbahçe'nin yedek oyuncuları arasında 88 numarayla Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu'nun isminin yazılı olması herkesi şaşırttı.

İşte Mersin'de yapılan o hata;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.