Sadece 1 kulüp başvuru yaptı!

Spor 13.02.2019 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sadece 1 kulüp başvuru yaptı!

AĞA KUŞTEPE STADI TARTIŞMALARINA NOKTA KOYDU:

Kocaeli Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, 2.Küme G Grubu ekiplerinden Çayırova Serhatspor’un maçlarını Kuştepe Stadı’nda oynamadığı için ligden çekildiğine dair basın yayın kuruluşlarında çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. İşte o açıklama: “Çayırovaspor’un önceki hafta sahasında Maltepespor ile oynadığı maça görev yapmak için geldiğimde Çayırova Serhatspor Başkanı Beysefa Düğün yanıma gelerek iç saha maçlarını Kuştepe Stadı’nda oynamak istediklerini bana sözlü olarak ifade etti. Ben de kendisine olumlu cevap vererek ilk iç saha maçlarını Kuştepe Stadı’nda oynayabilmeleri adına gerekli işlemi yapacağımı belirttim. Ancak Serhatspor üst üste iki maça çıkmadığı için ligden ihraç oldu. İhraç olan bir kulübün evrağını işleme sokmamız gibi bir durum kural gereği söz konusu olamaz. İhraç olmamış olsalardı önümüzdeki ilk iç saha maçlarını zaten Kuştepe Stadı’nda oynayacaklardı. Bu zamana kadar resmi olarak Kuştepe Stadı’nda maçlarını oynama talebinde bulunan tek kulüp Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü oldu. Çayırovaspor Kulübü’nden şahsıma ya da kurumumuza ulaşan ‘Çayırova Serhatspor’un Kuştepe Stadı’nda oynamasını istemiyoruz’ ya da buna benzer bir ifade ya da beyan olmamıştır” diyerek sözlerini noktaladı.
AĞA KUŞTEPE STADI TARTIŞMALARINA NOKTA KOYDU:

Kocaeli Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, 2.Küme G Grubu ekiplerinden Çayırova Serhatspor’un maçlarını Kuştepe Stadı’nda oynamadığı için ligden çekildiğine dair basın yayın kuruluşlarında çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. İşte o açıklama:

“Çayırovaspor’un önceki hafta sahasında Maltepespor ile oynadığı maça görev yapmak için geldiğimde Çayırova Serhatspor Başkanı Beysefa Düğün yanıma gelerek iç saha maçlarını Kuştepe Stadı’nda oynamak istediklerini bana sözlü olarak ifade etti. Ben de kendisine olumlu cevap vererek ilk iç saha maçlarını Kuştepe Stadı’nda oynayabilmeleri adına gerekli işlemi yapacağımı belirttim. Ancak Serhatspor üst üste iki maça çıkmadığı için ligden ihraç oldu. İhraç olan bir kulübün evrağını işleme sokmamız gibi bir durum kural gereği söz konusu olamaz. İhraç olmamış olsalardı önümüzdeki ilk iç saha maçlarını zaten Kuştepe Stadı’nda oynayacaklardı. Bu zamana kadar resmi olarak Kuştepe Stadı’nda maçlarını oynama talebinde bulunan tek kulüp Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü oldu. Çayırovaspor Kulübü’nden şahsıma ya da kurumumuza ulaşan ‘Çayırova Serhatspor’un Kuştepe Stadı’nda oynamasını istemiyoruz’ ya da buna benzer bir ifade ya da beyan olmamıştır” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.