Sadece sınava değil hayata da hazırlıyoruz

Darıca 07.06.2017 - 19:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sadece sınava değil hayata da hazırlıyoruz

Öğrencilerinin akademik, sosyal ve manevi alanda gelişimi için büyük çaba sarf eden Özel İlim Okulları büyük bir başarıya daha imza attı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına tamamen TEOG merkezli bir eğitim programıyla giren, hafta içi TEOG hazırlık programı, hafta sonu çalışma programı, deneme sınavları, uzman eğitim kadrosu, etkin rehberlik hizmeti sayesinde Nisan ayı sonunda gerçekleştirilen 2. Dönem TEOG Sınavında öğrencileriyle başarılı okullar arasında olmayı başardı. Gazetemize konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Halil Bulut; “Özel İlim Eğitim Kurumunun öğrencilerini sadece sınava değil hayata da hazırladığını, altını çizerek vurguladı. Yoğun bir çalışma temposu içinde tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz özverili ve çok emek sarf ettiler. Gösterdiğimiz gayret sonucu elde ettiğimiz puanın mutluluğu ve gururu içindeyiz. 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. TEOG sınavında öğrencilerimizden Aslıhan GÜN, Buğra MUHÇİ tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldular. Okulumuz TEOG-2 ‘de %91’lik ders başarı ortalamasıyla ilk yılında bölgenin önde gelen başarılı okulları arasında yerini aldı.” Dedi.

Öğrencilerinin akademik, sosyal ve manevi alanda gelişimi için büyük çaba sarf eden Özel İlim Okulları büyük bir başarıya daha imza attı.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılına tamamen TEOG merkezli bir eğitim programıyla giren, hafta içi TEOG hazırlık programı, hafta sonu çalışma programı, deneme sınavları, uzman eğitim kadrosu, etkin rehberlik hizmeti sayesinde Nisan ayı sonunda gerçekleştirilen 2. Dönem TEOG Sınavında öğrencileriyle başarılı okullar arasında olmayı başardı.

Gazetemize konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Halil Bulut; “Özel İlim Eğitim Kurumunun öğrencilerini sadece sınava değil hayata da hazırladığını, altını çizerek vurguladı. Yoğun bir çalışma temposu içinde tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz özverili ve çok emek sarf ettiler. Gösterdiğimiz gayret sonucu elde ettiğimiz puanın mutluluğu ve gururu içindeyiz. 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2. TEOG sınavında öğrencilerimizden Aslıhan GÜN, Buğra MUHÇİ tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldular. Okulumuz TEOG-2 ‘de %91’lik ders başarı ortalamasıyla ilk yılında bölgenin önde gelen başarılı okulları arasında yerini aldı.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.