Sağanak yağmurda son idman!

Spor 22.09.2017 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sağanak yağmurda son idman!

Yarın Maltepespor deplasmanından yeni sezonun ilk maçına çıkacak olan Gebzespor, zorlu 90 dakika öncesinde ter idmanı yaptı. Saat 10.00’da başlayan ve yaklaşık 1 saat süren antrenman öncesinde Teknik Direktör Mehmet Akdemir oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Sağanak yağmur altında gerçekleşen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde topla çalışan mor beyazlılar Maltepespor maçı hazırlıklarını tamamladı. CUMA NAMAZINDAN SONRA MALTEPE’YE GİTTİLER Mustafapaşa Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra Maltepe’ye hareket eden mor-beyazlı kafile burada Elit Otel’de karşılaşma saatini bekleyecek. Bu arada Gebzespor’un kamp masraflarını Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’in karşıladığı açıklandı. Sportif Direktör Abbas Sır, desteklerinden ötürü Çiler’e teşekkür etti.  

Yarın Maltepespor deplasmanından yeni sezonun ilk maçına çıkacak olan Gebzespor, zorlu 90 dakika öncesinde ter idmanı yaptı. Saat 10.00’da başlayan ve yaklaşık 1 saat süren antrenman öncesinde Teknik Direktör Mehmet Akdemir oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Sağanak yağmur altında gerçekleşen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde topla çalışan mor beyazlılar Maltepespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

CUMA NAMAZINDAN SONRA MALTEPE’YE GİTTİLER

Mustafapaşa Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra Maltepe’ye hareket eden mor-beyazlı kafile burada Elit Otel’de karşılaşma saatini bekleyecek. Bu arada Gebzespor’un kamp masraflarını Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’in karşıladığı açıklandı. Sportif Direktör Abbas Sır, desteklerinden ötürü Çiler’e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.