Sağlık Bakanlığı'ndan patlamayla ilgili flaş açıklama...

19.03.2016 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sağlık Bakanlığı'ndan patlamayla ilgili flaş açıklama...

Bakan ikinci bomba söylentileriyle ilgili olarak da "asla yoktur demek mümkün değil, böyle haince bir saldırıyı planlayanlar bunu da yapabilir" Bu durumlara karşı emniniyet tedbir alacaktır.

Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, "Masum insanların masum çocukları bebekleri katleden zihniyeti lanetliyorum. 4 vatandaşımız öldü, 36 yaralıdan 7'sinin durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralı ameliyat sürecinde. Yaralılardan 12 tanesinin yabancı uyruklu olduğu tespit edildi." dedi.   Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Müezzinoğlu’nun konuşmasından satır başları: “Bugün İstanbul’da saat 11:55-11:58 sularında bir canlı bomba eylemi ile karşı karşıyayız. 36 yaralının 7 yaralının durumu ciddiyetini koruyor. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz. Öncelikle kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum.   Yaralıların yaklaşık 12 tanesinin yabancı uyruklu olduğu tespiti var. Neticede kaybedilen vatandaşlarımız yabancı da olsa insanı kaybediyoruz. İnsanlığı katleden zihniyeti lanetliyorum. Ülkemizin milletimizin ve insanlığımızın böyle eylemlerden uzak durmasını temenni ediyorum. Her patlamadan sonra böyle konuşmalar olur. Asla yoktur demek mümkün mü? Emniyet tedbir alacaktır. Bursa’daki programımı yarıda bırakıp İstanbul’a geçiyorum. Başbakanımız başkanlığındaki toplantıya katılacağım.”
Bakan ikinci bomba söylentileriyle ilgili olarak da "asla yoktur demek mümkün değil, böyle haince bir saldırıyı planlayanlar bunu da yapabilir" Bu durumlara karşı emniniyet tedbir alacaktır.

Sağlık Bakanı Mehmet Müzezzinoğlu, "Masum insanların masum çocukları bebekleri katleden zihniyeti lanetliyorum. 4 vatandaşımız öldü, 36 yaralıdan 7'sinin durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralı ameliyat sürecinde. Yaralılardan 12 tanesinin yabancı uyruklu olduğu tespit edildi." dedi.

 

Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Müezzinoğlu’nun konuşmasından satır başları:

“Bugün İstanbul’da saat 11:55-11:58 sularında bir canlı bomba eylemi ile karşı karşıyayız. 36 yaralının 7 yaralının durumu ciddiyetini koruyor. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz.
Öncelikle kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyorum.

 

Yaralıların yaklaşık 12 tanesinin yabancı uyruklu olduğu tespiti var.
Neticede kaybedilen vatandaşlarımız yabancı da olsa insanı kaybediyoruz. İnsanlığı katleden zihniyeti lanetliyorum. Ülkemizin milletimizin ve insanlığımızın böyle eylemlerden uzak durmasını temenni ediyorum.
Her patlamadan sonra böyle konuşmalar olur. Asla yoktur demek mümkün mü? Emniyet tedbir alacaktır.
Bursa’daki programımı yarıda bırakıp İstanbul’a geçiyorum. Başbakanımız başkanlığındaki toplantıya katılacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.