“Sağlık için harekete geçiyoruz”

Spor 02.05.2017 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Sağlık için harekete geçiyoruz”

Başkan Karaosmanoğlu, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında görev yapan Beden Eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında görev yapacak Beden Eğitimi öğretmenleriyle İzmit’te bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Proje Koordinatörü Nagihan Malkoç’un hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, Beden Eğitimi öğretmenlerine Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi Projesine destek verdikleri için teşekkür etti. “TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Beden Eğitimi öğretmenleriyle olan görüşmesinde, “Spor İçin Harekete Geç kampanyasını çok önemsiyoruz. Ve bu konuda sizlerle birlikte yıllardır sürdürdüğümüz hareketi vites artırarak devam ettirmek amacındayız. “Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesi annelerimizin ve ailelerinin yaşamında olumlu değişimlere yol açtığını da görmekteyiz. Bu proje ile gerek kadınlarımızın sağlıklı yaşam sürmesi, gerekse çağın hastalığı olarak tabir ettiğimiz obezite ile mücadele ediyoruz. Büyükşehir olarak bu konuda bizler taşın altına elimizi koyduk. Toplumun ve başta kadınımızın sağlığı için harekete geçiyoruz” dedi. “BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ DEVREYE GİRECEK” Sağlıklı beslenme konusunda toplumsal bilinçlenmenin önemine de vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Maalesef fastfood tarzı gıdalara olan ilginin artmasından dolayı rahatsızlığımı bir kez daha belirtmek isterim. Bizler de kadınlarımız başta olmak üzere genç kuşakların küçük yaşlarda bilinçlendirilerek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz. Bu noktada devreye siz değerli beden eğitimi öğretmenlerimiz girecek. Çocuklarımızın dengeli beslenme konusunda bilinçlendirilmesi ve obezitenin bedensel ve ruhsal olarak bireyler üzerinde oluşturduğu tahribatın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini insanımıza anlatmak için yoğun çaba içerisine gireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme fikir alışverişinin yapılmasının ardından sona erdi.

Başkan Karaosmanoğlu, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında görev yapan Beden Eğitimi öğretmenleriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında görev yapacak Beden Eğitimi öğretmenleriyle İzmit’te bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Proje Koordinatörü Nagihan Malkoç’un hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, Beden Eğitimi öğretmenlerine Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi Projesine destek verdikleri için teşekkür etti.

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYDUK”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Beden Eğitimi öğretmenleriyle olan görüşmesinde, “Spor İçin Harekete Geç kampanyasını çok önemsiyoruz. Ve bu konuda sizlerle birlikte yıllardır sürdürdüğümüz hareketi vites artırarak devam ettirmek amacındayız. “Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesi annelerimizin ve ailelerinin yaşamında olumlu değişimlere yol açtığını da görmekteyiz. Bu proje ile gerek kadınlarımızın sağlıklı yaşam sürmesi, gerekse çağın hastalığı olarak tabir ettiğimiz obezite ile mücadele ediyoruz. Büyükşehir olarak bu konuda bizler taşın altına elimizi koyduk. Toplumun ve başta kadınımızın sağlığı için harekete geçiyoruz” dedi.

“BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ DEVREYE GİRECEK”

Sağlıklı beslenme konusunda toplumsal bilinçlenmenin önemine de vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Maalesef fastfood tarzı gıdalara olan ilginin artmasından dolayı rahatsızlığımı bir kez daha belirtmek isterim. Bizler de kadınlarımız başta olmak üzere genç kuşakların küçük yaşlarda bilinçlendirilerek sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz. Bu noktada devreye siz değerli beden eğitimi öğretmenlerimiz girecek. Çocuklarımızın dengeli beslenme konusunda bilinçlendirilmesi ve obezitenin bedensel ve ruhsal olarak bireyler üzerinde oluşturduğu tahribatın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini insanımıza anlatmak için yoğun çaba içerisine gireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme fikir alışverişinin yapılmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.