19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sağlık İçin Yürüdüler

Spor 01.02.2018 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sağlık İçin Yürüdüler

GEBZE’DE “EVDEN OKULA HAYDİ ANNELER SPORA” TEMALI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Toplumda kadının konumunu yükseltmek ve bunu teşvik etmek amacıyla Kocaeli’nde yaşayan, kendini sosyal hayata kapatan kadınları evden çıkartarak sosyalleşmelerini ve özelikle de onların sportif becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Evden okula Haydi Anneler Spora ”temalı Doğa Yürüyüşü Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.  PROTOKOL DE KATILDI Gebze Teknik Üniversitesi Yürüyüş Parkurunda düzenlenen yürüyüşe; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve çok sayıda vatandaş katıldı. VALİ AKSOY’DAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün yaptığı konuşmalarının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli katılımcılar böyle bir sabahta Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir yürüyüş programında beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin başlattığı ‘Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesi kapsamında bir çok ilçemizde aynı anda faaliyetler yürütülüyor. Bu kapsamda Gebze Teknik Üniversitemizin kampüsü içerisindeki alanda bugün bizlerde sizlerle beraber yürüyüş yapacağız. Sağlıklı olmak için spor önemli ve bu yönüyle de bu projenin sağlıklı insanların, sağlıklı annelerin, sağlıklı gençlerin yetişmesinde de önemli katkıları var. Bu projeden dolayı Kocaeli Büyükşehir Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gebze Teknik Üniversitemiz gerçekten güzel bir üniversite ve  bu üniversitemizin halkla iç içe olması, bu tür organizasyonlara kapılarını açması da büyük önem taşıyor. Hepinize hayırlı günler diliyor, sevgiyle selamlıyorum” diyen Vali Aksoy, protokol üyeleri ve tüm katılımcılarla birlikte Sağlıklı Yaşam için parkurda yürüdüler.
GEBZE’DE “EVDEN OKULA HAYDİ ANNELER SPORA” TEMALI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Toplumda kadının konumunu yükseltmek ve bunu teşvik etmek amacıyla Kocaeli’nde yaşayan, kendini sosyal hayata kapatan kadınları evden çıkartarak sosyalleşmelerini ve özelikle de onların sportif becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Evden okula Haydi Anneler Spora ”temalı Doğa Yürüyüşü Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi. 

PROTOKOL DE KATILDI

Gebze Teknik Üniversitesi Yürüyüş Parkurunda düzenlenen yürüyüşe; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİ AKSOY’DAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün yaptığı konuşmalarının ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli katılımcılar böyle bir sabahta Gebze Teknik Üniversitesi’nde bir yürüyüş programında beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin başlattığı ‘Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesi kapsamında bir çok ilçemizde aynı anda faaliyetler yürütülüyor. Bu kapsamda Gebze Teknik Üniversitemizin kampüsü içerisindeki alanda bugün bizlerde sizlerle beraber yürüyüş yapacağız. Sağlıklı olmak için spor önemli ve bu yönüyle de bu projenin sağlıklı insanların, sağlıklı annelerin, sağlıklı gençlerin yetişmesinde de önemli katkıları var. Bu projeden dolayı Kocaeli Büyükşehir Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gebze Teknik Üniversitemiz gerçekten güzel bir üniversite ve  bu üniversitemizin halkla iç içe olması, bu tür organizasyonlara kapılarını açması da büyük önem taşıyor. Hepinize hayırlı günler diliyor, sevgiyle selamlıyorum” diyen Vali Aksoy, protokol üyeleri ve tüm katılımcılarla birlikte Sağlıklı Yaşam için parkurda yürüdüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.