19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” Sona Erdi

Spor 01.05.2019 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” Sona Erdi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. si düzenlenen ve bu yılki ana teması Kanserle Mücadele olan “Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. si düzenlenen ve bu yılki ana teması Kanserle Mücadele olan   “Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi. 17 takım ve 205 sporcunun katıldığı, toplamda 48 maçın oynandığı  turnuvada  şampiyon olan ve dereceye giren takımlar dün oynanan final müsabakaları sonucunda belirlendi. Şampiyon Filenin Kartalları Önceki gün Hasan Gemici spor salonunda gerçekleşen final maçında karşı karşıya gelen Seka Devlet Hastanesi ve Filenin Kartalları takımlarının mücadelesi nefesleri kesti. Çok sayıda taraftarın salonu doldurduğu ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçı sonucunda şampiyonluğu  Filenin Sultanları takımı kazandı. Seka Devlet Hastanesi ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Gölcük Devlet Hastanesi ve Derince One Fc ‘nin karşılaştığı 3 ve 4.lük maçında ise rakibini yenmeyi başaran Seka Devlet Hastanesi turnuvayı 3. olarak tamamladı. Turnuvada  Şampiyon  olan Filenin Kartalları takımına  kupa ve madalyalarını Sağlık Hizmetleri - İlaç Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı takdim etti. Seka Devlet Hastanesi takımı ise ikincilik ödülünü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ‘nin elinden aldı. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol turnuvasında dereceye giren diğer takımlar Gölcük Devlet Hastanesi ve Derince One Fc’ye  ödüllerini Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen ve Kocaeli Üniversite Kardiyoloji Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Ertan Ural  takdim etti. Turnuvaya Katılan Takımlar 1-Filenin Kartalları                                           10-112 Acil 2-Antremansızlar                                              11-Gençler 3-Sağlık Hizmetleri                                          12-Körfez İlçe Sağlık 4-Derince One Team                                       13-Morfin 5-Derince Acil MKA                                         14-Gölcük Devlet Hast. 6-Körfez Diş                                                        15- Çevre Sağlığı 7-Seka Devlet                                                    16-Alikahya Acil 8-Körfez Sağlık                                                   17- Dilovası VK 9-İl Sağlık                                                                            
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. si düzenlenen ve bu yılki ana teması Kanserle Mücadele olan “Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. si düzenlenen ve bu yılki ana teması Kanserle Mücadele olan   “Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası” sona erdi. 17 takım ve 205 sporcunun katıldığı, toplamda 48 maçın oynandığı  turnuvada  şampiyon olan ve dereceye giren takımlar dün oynanan final müsabakaları sonucunda belirlendi.

Şampiyon Filenin Kartalları

Önceki gün Hasan Gemici spor salonunda gerçekleşen final maçında karşı karşıya gelen Seka Devlet Hastanesi ve Filenin Kartalları takımlarının mücadelesi nefesleri kesti. Çok sayıda taraftarın salonu doldurduğu ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçı sonucunda şampiyonluğu  Filenin Sultanları takımı kazandı. Seka Devlet Hastanesi ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Gölcük Devlet Hastanesi ve Derince One Fc ‘nin karşılaştığı 3 ve 4.lük maçında ise rakibini yenmeyi başaran Seka Devlet Hastanesi turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Turnuvada  Şampiyon  olan Filenin Kartalları takımına  kupa ve madalyalarını Sağlık Hizmetleri - İlaç Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı takdim etti. Seka Devlet Hastanesi takımı ise ikincilik ödülünü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi ‘nin elinden aldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol turnuvasında dereceye giren diğer takımlar Gölcük Devlet Hastanesi ve Derince One Fc’ye  ödüllerini Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Öztürk Kupşen ve Kocaeli Üniversite Kardiyoloji Ana Bilim Dalından Prof. Dr. Ertan Ural  takdim etti.

Turnuvaya Katılan Takımlar

1-Filenin Kartalları                                           10-112 Acil

2-Antremansızlar                                              11-Gençler

3-Sağlık Hizmetleri                                          12-Körfez İlçe Sağlık

4-Derince One Team                                       13-Morfin

5-Derince Acil MKA                                         14-Gölcük Devlet Hast.

6-Körfez Diş                                                        15- Çevre Sağlığı

7-Seka Devlet                                                    16-Alikahya Acil

8-Körfez Sağlık                                                   17- Dilovası VK

9-İl Sağlık                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.