Sağlık Yatırımlarını anlattı

Gebze 03.02.2018 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sağlık Yatırımlarını anlattı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli'ye sağlık alanında yapılan yatırımları anlattı.

Aygün, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Kocaeli'de hastanelere yönelik yaptıkları çalışmalardan bahsederek, "Gölcük Devlet Hastanesi için yeni yer tesis ettik. Bu hastaneye askeri hastane de dahil olacak. Arazi tahsisi bitti. Mart ayında temel atması yapılacak. Gebze Fatih Devlet Hastanesini uzun zamandır takip ediyoruz. Bu yıl içerisinde oranın da açılmasını sağlayacağız. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi onarıldı ancak ihtiyaçları karşılamıyor. Burası içinde yeni bir projelendirme yapılarak kapasite arttırılacak." diye konuştu.  Çayırova ilçesinde de bir devlet hastanesi talebi olduğunu ifade eden Aygün, bu hastaneyle ilgili yer tesisi yapıldığını, hastane ihalesinin de 2018 yılı içerisinde yapılacağını kaydetti. Kocaeli Şehir Hastanesinin yapımının devam ettiğini aktaran Aygün, şunları kaydetti:  "Bölgeye hitap eden bir hastane olacak. Hatta yurt dışı sağlık hizmetleri verebilecek düzeyde bir hastane olacak. Kapsamlı bir hastane haline gelecek. 2020 mart ayı sonu bitmesi anlaşması var. Biz bunu daha öne çekmeye çalışacağız. Bu hastane yalnız Kocaeli'ye değil, tüm bölgeye hatta yurt dışına hizmet verebilecek kapasiteye sahip olacak. Mart sonu itibariyle Sağlık Bakanlığı 29 bin personel alacak. Biz de Kocaeli olarak eksik personel sayımızı verdik. Mayıs ayı itibarıyla personel eksikliğimizi tamamlamış olacağız."
AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kocaeli'ye sağlık alanında yapılan yatırımları anlattı.

Aygün, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Kocaeli'de hastanelere yönelik yaptıkları çalışmalardan bahsederek, "Gölcük Devlet Hastanesi için yeni yer tesis ettik. Bu hastaneye askeri hastane de dahil olacak. Arazi tahsisi bitti. Mart ayında temel atması yapılacak. Gebze Fatih Devlet Hastanesini uzun zamandır takip ediyoruz. Bu yıl içerisinde oranın da açılmasını sağlayacağız. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi onarıldı ancak ihtiyaçları karşılamıyor. Burası içinde yeni bir projelendirme yapılarak kapasite arttırılacak." diye konuştu.

 Çayırova ilçesinde de bir devlet hastanesi talebi olduğunu ifade eden Aygün, bu hastaneyle ilgili yer tesisi yapıldığını, hastane ihalesinin de 2018 yılı içerisinde yapılacağını kaydetti.

Kocaeli Şehir Hastanesinin yapımının devam ettiğini aktaran Aygün, şunları kaydetti: 

"Bölgeye hitap eden bir hastane olacak. Hatta yurt dışı sağlık hizmetleri verebilecek düzeyde bir hastane olacak. Kapsamlı bir hastane haline gelecek. 2020 mart ayı sonu bitmesi anlaşması var. Biz bunu daha öne çekmeye çalışacağız.

Bu hastane yalnız Kocaeli'ye değil, tüm bölgeye hatta yurt dışına hizmet verebilecek kapasiteye sahip olacak. Mart sonu itibariyle Sağlık Bakanlığı 29 bin personel alacak. Biz de Kocaeli olarak eksik personel sayımızı verdik. Mayıs ayı itibarıyla personel eksikliğimizi tamamlamış olacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.