GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği

Kocaeli 30.05.2020 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği

Koronavirüs salgını kapsamında sağlık çalışanlarına verilen ücretsiz ulaşım desteği 30 Haziran’a kadar uzatıldı  Koronavirüs salgının başladığı günden bu yana Kocaeli’de yaşayan vatandaşların her alanda sosyal yardımlar ile yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlık ve eczane çalışanlarına sunduğu ücretsiz ulaşım süresini uzatıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile virüs salgınına karşı canlarını ortaya koyan sağlık ve eczane çalışanlarına sunulan ücretsiz toplu taşıma hizmeti 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı. SÜRE 30 HAZİRAN’A UZATILDI Virüs salgının başladığı günden bu yana hasta olan vatandaşları iyileştirmek için sağlık çalışanları yoğun emek harcadı. Salgın nedeni ile evlerine dahi gidemeyerek otel ve yurtlarda kalan sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma hizmeti verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesaplarından duyurduğu karar ile verdiği bu desteği 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı.

Koronavirüs salgını kapsamında sağlık çalışanlarına verilen ücretsiz ulaşım desteği 30 Haziran’a kadar uzatıldı 

Koronavirüs salgının başladığı günden bu yana Kocaeli’de yaşayan vatandaşların her alanda sosyal yardımlar ile yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sağlık ve eczane çalışanlarına sunduğu ücretsiz ulaşım süresini uzatıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile virüs salgınına karşı canlarını ortaya koyan sağlık ve eczane çalışanlarına sunulan ücretsiz toplu taşıma hizmeti 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı.

SÜRE 30 HAZİRAN’A UZATILDI

Virüs salgının başladığı günden bu yana hasta olan vatandaşları iyileştirmek için sağlık çalışanları yoğun emek harcadı. Salgın nedeni ile evlerine dahi gidemeyerek otel ve yurtlarda kalan sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma hizmeti verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesaplarından duyurduğu karar ile verdiği bu desteği 30 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.