Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni Cuma Günü

Gebze 04.05.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması Ödül Töreni Cuma Günü

Yeşilay Gebze Şubesinin Gebze İlçesi bünyesinde düzenlediği Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması Projesi Ödülleri bu cuma saat 14.00’de Gebze Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek bir tören ile sahiplerine teslim edilecek.

Yeşilay Halkla ilişkiler Sorumlusu Mustafa Özcan “ Yarışma ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin, zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavratmak, Yeşilay Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi yapmak” projemizin amacını oluşturmaktadır dedi.   Yarışma aşağıda yer alan tüm kategorilere resmi ve özel okullar başvuru ise gerçekleşti. 1-Afiş yarışması: Liseler 2-Resim yarışması: İlkokullar 3-Karikatür yarışması: Liseler 4-Kısa Video yarışması: Liseler 5-Şiir yarışması: Ortaokullar 6-Kompozisyon yarışması: Liseler (Öykü Anı, deneme, makale, kompozisyon türlerinden birini seçebilirsiniz. Belirtilen türler içerisinde katılan eserlerin değerlendirmesi yapılırken kategori ayırmaksızın ilk üç eser seçildi.    Yarışmaların sorunda dereceye giren yarışmacılar için belirlenen ödüller şunlardır. Her Kategori için: Birincilik Ödülü:600 TL İkincilik Ödülü:400 TL Üçüncülük Ödülü: 200 TL Dereceye giren kişiler için bu Cuma günü bir ödül töreni düzenlenecek; ödül almayı hak kazanan öğrencilerin okullarından ve ailelerinden izleyicilerin de yer aldığı törende, Yeşilay Şube ve Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen protokolde yer alan kişiler tarafından ödüller sahiplerine sunulacaktır. Ayrıca öğrencilere ödül ve dereceye giren okul idarecilerine de plaket sunulacak.   Halkla İlişkiler Sorumlusu Özcan tüm Gebze Halkını yapılacak olan Ödül töreninde aramızda görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi.
Yeşilay Gebze Şubesinin Gebze İlçesi bünyesinde düzenlediği Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Yarışması Projesi Ödülleri bu cuma saat 14.00’de Gebze Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek bir tören ile sahiplerine teslim edilecek.

Yeşilay Halkla ilişkiler Sorumlusu Mustafa Özcan “ Yarışma ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin, zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavratmak, Yeşilay Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi yapmak” projemizin amacını oluşturmaktadır dedi.

 

Yarışma aşağıda yer alan tüm kategorilere resmi ve özel okullar başvuru ise gerçekleşti.

1-Afiş yarışması: Liseler

2-Resim yarışması: İlkokullar

3-Karikatür yarışması: Liseler

4-Kısa Video yarışması: Liseler

5-Şiir yarışması: Ortaokullar

6-Kompozisyon yarışması: Liseler (Öykü Anı, deneme, makale, kompozisyon türlerinden birini seçebilirsiniz. Belirtilen türler içerisinde katılan eserlerin değerlendirmesi yapılırken kategori ayırmaksızın ilk üç eser seçildi.

   Yarışmaların sorunda dereceye giren yarışmacılar için belirlenen ödüller şunlardır.

Her Kategori için:

Birincilik Ödülü:600 TL

İkincilik Ödülü:400 TL

Üçüncülük Ödülü: 200 TL

Dereceye giren kişiler için bu Cuma günü bir ödül töreni düzenlenecek; ödül almayı hak kazanan öğrencilerin okullarından ve ailelerinden izleyicilerin de yer aldığı törende, Yeşilay Şube ve Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen protokolde yer alan kişiler tarafından ödüller sahiplerine sunulacaktır. Ayrıca öğrencilere ödül ve dereceye giren okul idarecilerine de plaket sunulacak.

 

Halkla İlişkiler Sorumlusu Özcan tüm Gebze Halkını yapılacak olan Ödül töreninde aramızda görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.