Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri Dilovası’nda devam etti

Dilovası 30.04.2016 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri Dilovası’nda devam etti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşünü Tavşancıl’da yaparak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Dilovası Orman İşletme Şefliğinde 08.00 da başlayan yürüyüş programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ak Partili yöneticiler, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Yapılan ısınma hareketlerinden sonra startı verilen yürüyüş Yeşil Vadi olarak bilinen dinlenme ve piknik alından devam ederek yapımı tamamlanan Tavşancıl Salih Gün Spor Tesislerinde alanı içerisinden tamamlandı. Yürüyüş güzergâhı üzerinde yapılan çalışmaları da değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, sabahın ilk saatlerinde spor yaparken bir yanda da vatandaşlar ile sohbet ettiler. Vatandaşların istek ve beklentileri konusunda da çözüm odaklı çalışmalar sergileyen başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Toltar, gelen istek ve talepleri ilgili müdürler ile paylaştılar. Yürüyüş güzergâhında yer alan Yeşil Vadi Dinlenme ve Piknik alanında spor yapan Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Toltar ve Ak Parti İlçe Başkanı Akbulut, sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemine değindiler. Tavşancıl Salih Gün Spor Tesislerindeki yeşil çimler üzerinde kahvaltı ile noktalanan yürüyüş programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, meclis üyeleri, AK Partili yöneticiler, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş mutlu bir şekilde ayrıldılar. 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşünü Tavşancıl’da yaparak vatandaşlarla bir araya geldiler.

Dilovası Orman İşletme Şefliğinde 08.00 da başlayan yürüyüş programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Ak Partili yöneticiler, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Yapılan ısınma hareketlerinden sonra startı verilen yürüyüş Yeşil Vadi olarak bilinen dinlenme ve piknik alından devam ederek yapımı tamamlanan Tavşancıl Salih Gün Spor Tesislerinde alanı içerisinden tamamlandı. Yürüyüş güzergâhı üzerinde yapılan çalışmaları da değerlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, sabahın ilk saatlerinde spor yaparken bir yanda da vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Vatandaşların istek ve beklentileri konusunda da çözüm odaklı çalışmalar sergileyen başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Toltar, gelen istek ve talepleri ilgili müdürler ile paylaştılar. Yürüyüş güzergâhında yer alan Yeşil Vadi Dinlenme ve Piknik alanında spor yapan Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Toltar ve Ak Parti İlçe Başkanı Akbulut, sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemine değindiler. Tavşancıl Salih Gün Spor Tesislerindeki yeşil çimler üzerinde kahvaltı ile noktalanan yürüyüş programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, meclis üyeleri, AK Partili yöneticiler, mahalle muhtarları ve belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş mutlu bir şekilde ayrıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.